Bende çalışmıyorum ama eskiden çok rahat bi hayatım vardı gezme tozma anlamında. Şimdi öyle değil bi kızım var e bide hamileyim sabah 7 de bi kalkıyorum kahvaltı hazırlamak için gece 2 e kadar ayaktayım. Hergün yemeğim 3 çeşit hazır olur evi topla,çamaşır,bulaşık,sil,süpür kızı öğlen kreşten al onun beslenmesiyle ilgilen öğlen uykusu uyansın oyun oyna akşam eşim gelir hadi oturalım akşam yemeği bitince bulaşıklar toplansın,aile vakti kızın yatma saati yatmadan ortalık toplama eşle vakit geçirme derken bak saat 1 olmuş :) ama mutluyum sevdiğim insanlara faydam olması kadar güzel ne var ki.
Ha ben yemek yapmasam Kocam laf eder mi asla etmez yumurta kırar yeriz,kahvaltı hazırlamasam asla söylenmez hatta kendi der aşkım uykunu bölme bizim için biz dışarda da yaparız kahvaltı diye,evi temizlemesem yine sorun değil haftada bir temizliğe abla geliyor ama evimin düzenini sağlamak sevdiklerime güzel seyler yedirmek temiz seyler giydirmek beni çok mutlu ediyor. Akşamları oturup beraber bişeyler yapmak hepsi çok özel seyler benim için. Çok bunaldıkça haftada 1/2 dışarı çıkıyoruz oh mis