İşaret dili

Keyfinbilir

Guru
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2010
1.403
2.734
Merhaba hanımlar,

Ben işaret dilini iyi seviyede öğrenmek istiyorum. Aranızda işaret dili bilen var mı? Öğrenmesi zor mu? Bununla ilgili siteler var mı? İzmirdeyim nerelere başvurabilirim? İnternetten baktım ama kurs vs. bulamadım. Kısaca nereden başlamalı?

Izmir'de var diye biliyorum ben Denizli'de kursa gittim Izmir'de konak belediyesinin bir kursu vardi sanirim ben ilk seviyeye gittim ust seviyeye de gitmek istiyorum ama su an çalıştığım icin gidemiyorum ogrenmesi zor degil ben bilmedigim seyleri videolardan öğreniyorum unutmamak icin şarkı dinlerken çevirmeye çalışıyorum bazen

Ben bi süre almıştım ama bi talihsizlik oldu bıraktım
Çok kolay öğreniliyor eğer ilgin varsa daha kolay öğrenirsin
Aynı diğer diller gibi kullanmazsan unutuyorsun hızın yavaşlıyor tabi

Gençlik ve spor il müdürlüğünde almıştım kursu ve ücretsizdi
Trt işitme engelliler bültenini takip edebilirsiniz öğrenmeye başlayınca

Teşekkür ederim. Belediye kurslarında belli bir kişi sayısına ulaşmak gerekiyormuş. Beklemek de istemiyorum ,boş zamanım varken. Özel kurs da bulamadım şimdilik. Kolay olmasına sevindim. Mesele daha çok hız sanırım.

İzmir de birçok halk eğitim merkezinde var. Karşıyaka halk eğitim merkezinden almıştım .Çok güzeldi.

Teşekkür ederim. Belediye kurslarında belli bir kişi sayısına ulaşmak gerekiyormuş. Beklemek de istemiyorum ,boş zamanım varken. Özel kurs da bulamadım şimdilik. Kolay olmasına sevindim. Mesele daha çok hız sanırım.

Kişi sayısında sıkıntı yaşarsan eşlik ederim sana. Bir kişi bir kişidir yavaş yavaş çoğalırız. Ben de öğrenmek isterim.

X