• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İsatanbul'da ikinci deneme için doktor veya merkez tavsiye edebilir misiniz?

gidaciist

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2012
7
0
36
İstanbul
Arkadaşlar merhaba. Bu ay yaptırdığım ilk deneme ne yazıkki kimyasal gebelik ile sonuçlandı.
İstanbul'da ikinci deneme için başarılı sonuç alan arkadaşlardan doktor yada merkez tavsiyeleri bekliyorum.
Şimdiden çok teşekkür ederim.
Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş.

Benimda ilk denemem olujak hangi hastaneda yaptirdiniz basari orani kac..

ben ilk denememi acıbadem maslakta yaptım bülent beye hiç memnun kalmadım ilgiden vs...sonra bahçeci umut tüp bebek merkezinde yaptırdım 2.denemeyi olumsuz sonuçlandı ama ilgiden memnun kaldım.tabi oranında bazı begenmediğimiz yanları var dogal olarak ama 3.cü denemeyide orda yaptıracagım sanırım.memorialide güzel diyolar ama ben raporlu olarak yaptıracagım umutta ınş.önerecegınız yerler varsa bende takipçinizim.

ben ilk denememi acıbadem maslakta yaptım bülent beye hiç memnun kalmadım ilgiden vs...sonra bahçeci umut tüp bebek merkezinde yaptırdım 2.denemeyi olumsuz sonuçlandı ama ilgiden memnun kaldım.tabi oranında bazı begenmediğimiz yanları var dogal olarak ama 3.cü denemeyide orda yaptıracagım sanırım.memorialide güzel diyolar ama ben raporlu olarak yaptıracagım umutta ınş.önerecegınız yerler varsa bende takipçinizim.

Canım merhaba ben aldığım raporla istanbul tüp bebek merkezinde yaptırdım doktorum Emre Karatekelioğlu öylesine araştırmak amaçlı gitmiş olduğum bi merkezdi ama doktorumla görüşüp ayrıldıktan sonra ilk ve son kararım oldu kontrole her gittiğimde doktorumun yanından büyük bi moralle ayrılıyorum dikkatli titiz tecrübeli bilmiyorum ama ben çok sevdim kendisini ekibi de çok alakalı Serap hanım mesela harika karşılıyolar hastanenin teknolojik imkanları ve tecrübeleri benim için kaydeğer... Transferim 8 Ağustos cuma yapıldı bugün transfer gününü saymazsak 8 gün oldu eğer hamile kalırsam Rabbim nasip ederse hamilelik süresince de doktoruma gitmek istiyorum kesinlikle ve şiddetle tavsiye ederim

Bende istanbul tup bebek merkezinde yaptirdim mukemmel biyer aret bey doktorum ilk denemem 2 gun once ogrendim hamileyim calisanlar doktorlar gercekten cok sicak kanli cok iyi aret bey muhtesem bi doktor bence benim trasferim donmuslarla yapildi yumurta toplamadan sonra ohs olmustum bidahaki ay 5.gun emriyosu konuldu arastiranlara kesinoikle tavsiye ediuorum bende tavsiyeyke gitmistim iyiki gitmisim

Arkadaşlar merhaba. Bu ay yaptırdığım ilk deneme ne yazıkki kimyasal gebelik ile sonuçlandı.
İstanbul'da ikinci deneme için başarılı sonuç alan arkadaşlardan doktor yada merkez tavsiyeleri bekliyorum.
Şimdiden çok teşekkür ederim.
Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş.
Dr Yılmaz Güzel'i tavsiye ederim.Nişantaşı amerikan hastahanesinin hemen arka sokağında özel muayehanesi var ve tüp bebel transfer işlemlerini Amerikan hastahanesinde yapıyor.çok ilgili çok anlayışlı ve işinde çok başarılı bir doktor.onun hastasıyım oldukça sorunlu olmama rağmen şuan 14 haftalık hamileyim.pkoluyum,rahim eğriliği var,daha önce memorialde tüplerim alındı ve daha bir çok sorunuma rağmen hamileyim.düşünürsen iletişim bilgilerini verebilirim.

Back
X