Isci haklari ve kanunlari ile ilgili bilgisi olanlar yardimci olabilir mi

Ya bazı yerlerde işleyiş bu cidden.
Seni alıyorlar işin ağırlığı yükü hafifleyince sana türlü şekillerde baskı huzur ortam yaratıyorlar sende işten çıkıyorsun yine iş çoklaşınca birini daha alıyorlar.
Sen direnirsen çıkmazsan da böyle uyarı yaparlar kayıt tutarlar 3-4 uyarı alınca diring çıkartırlar. Başka iş ara kafanın daha rahat edebileceği bi yer bul.
Kayit tutulmasina az kaldi diyebilirim. Suan cikmamamda gerekiyor ama ilerisi icin bir bilgim olsun isterim yani bir cok hakkimi biliyorum fakat nasil ve nereden baslayacagimi bilemiyorum birde ilk is olunca biraz daha fazla toyluk oluyor. Biraz su darliktan cikayim dakika kaybetmeyecegim burada.

Yani tam manasiyla biseyleri anlattiginiz icin tesekkur ederim bazi arkadaslar olaya farkli bakmis ilk is tecrubem dogal olarak aklimda bi ton soru oluşuyor ogrenmek istiyorum. Hani bir yandan arastiriyorumda bos yasamiyorum yani. Neyse degerli yorumunuz icin cok tesekkur ediyorum size suanda sadece sozlu uyari aldim ama yazilida almam yakindir. Cunku bariz goze batan yanlarim var. Hani kendimi ovmek degil gercekten Allah biliyor canim cikiyor iste calisirken. Her taraftan musteri sorulari sorunlariyla karsi karsiyayim ama onlar muhabbette ona ragmen bu kadar sorun olarak goruluyorum.onlarin is yukunude aliyorum nerdeyse uzerime ama ya bir uyari oluyor ya bir laf carpitma ya sozlu olarak taciz. Degisik bir ortam vesselam. Elim sıkışık olmasa dakika kaybetmeyecegim buradada. Ama mecburum bir sure daha. (Yanlis anlamayin ilerisi icindir sorum) Kamera kayitlari oluyor is yerinin bu ispat olarak kullanilabilir mi yani ses yok ama en azindan davranislar goruluyor?
Sözlü uyarıdan sonra yakın zamanda yazılı uyarıyı da alacağını düşünüyorum ne yazık ki...
Yeni iş bakmaya başla vakit kaybetmeden, dokunuz uyuşmadıysa birbirine iş yerindeki yöneticilerle 2 ay içinde sözleşmenizi fes edip yasal yükümlülüklerden kurtulurlar.
Kamera kayıtlarını alamazsınız, onlara güvenmeyin...
Kamera çalışmıyordu, kaydetmiyoruz, 3 günlük kayıt tutup siliyoruz gibi türlü bahaneler üretebilirler.
Zaten gördüğüm kadarıyla siz de uyum sağlayıp özümsemek yerine dik durup savaşıyorsunuz ama yeni geldiğiniz yerde önce havayı soluyup yer edindikten sonra dik durulur, izlediğiniz yol çok yanlış, bir abla tavsiyesi olsun size...

Sözlü uyarıdan sonra yakın zamanda yazılı uyarıyı da alacağını düşünüyorum ne yazık ki...
Yeni iş bakmaya başla vakit kaybetmeden, dokunuz uyuşmadıysa birbirine iş yerindeki yöneticilerle 2 ay içinde sözleşmenizi fes edip yasal yükümlülüklerden kurtulurlar.
Kamera kayıtlarını alamazsınız, onlara güvenmeyin...
Kamera çalışmıyordu, kaydetmiyoruz, 3 günlük kayıt tutup siliyoruz gibi türlü bahaneler üretebilirler.
Zaten gördüğüm kadarıyla siz de uyum sağlayıp özümsemek yerine dik durup savaşıyorsunuz ama yeni geldiğiniz yerde önce havayı soluyup yer edindikten sonra dik durulur, izlediğiniz yol çok yanlış, bir abla tavsiyesi olsun size...
Soyle ki bana yapilan tavirlara ben pek ses cikarmamaya ozen gosteriyorum. Ozellikle politik olmaya calisiyorum. Dedikodu olayi cok fazla katilmiyorum.kimsenin ardindan gorus ve düşüncelerimi soylemiyorum. Ozellikle sohbet alanlarina katilmiyorum ki isi astigimi dusunmesinler ki isi agirdan aldigimdan sikayet edip duruyorlar. Tek ve sakinim tum yapilanlara karsi. Arada minik krizlerim olsada geneli kendi icimde belli etmiyorum.bi yerde bi yanlis var ama cozemiyorum baglanti kuramiyorum.

Back
X