- 21 Ağustos 2011
- 5.186
- 592
- 198
- Konu Sahibi KadinlarKulubu
-
100 de 3 diyor kız..bir milyarsa bir milyar 30 olacak demekki..1 kilo et alınmıyorKaşıkla ver kepçeyle geri alın bir zahmet vermesenizde olur ama...
Pehh dediğim gibi onuda vermesinler bari
100 de 3 diyor kız..bir milyarsa bir milyar 30 olacak demekki..1 kilo et alınmıyor
ayıptır yahu 50 şer tl bari zam yapsaydılar bir iş görördü..bir kilo et alır..1 faturasını yatırır gider..çocuğa harçlık versen beğenmez vallahiPehh dediğim gibi onuda vermesinler bari
Benim emeklim 1 kilo et alıpda yemiyorsa çocuklarına yediremiyorsa kalsın kalsın zahmet etmesinler hiç
Hem onlara kalsın ayakkabı kutularıda boş boş sırıtmasın orada dermişim
Kız 50 tl ile sen doğalgazınımı ödeyecen 1 kilo et mi alacanayıptır yahu 50 şer tl bari zam yapsaydılar bir iş görördü..bir kilo et alır..1 faturasını yatırır gider..çocuğa harçlık versen beğenmez vallahi
tatlım birini yapaydı bari dedim..Kız 50 tl ile sen doğalgazınımı ödeyecen 1 kilo et mi alacan
Yoksam çocuğa kalanı ile harçlık mı verecen sen busun evet evet bu sensin o kadar cimrisinki
Anladım ben seni merak etme sentatlım birini yapaydı bari dedim..gerçi bir kilo et alsa ayda bir onu da iki kşi idareli yese iki üç günde biter
kız belkide kırmızı et yaşlılıkta zararlı varsın yemesinler diyordur hükümet hıAnladım ben seni merak etme sen
Ahh ahh kimse biz gibi ince düşünemiyor işte ülkem hali
Olabilir haklısın et değilde ot mu yesinler derdir hiç bunu düşünememiştimkız belkide kırmızı et yaşlılıkta zararlı varsın yemesinler diyordur hükümet hı
doğru bir saptamaOlabilir haklısın et değilde ot mu yesinler derdir hiç bunu düşünememiştim
Adamlar biliyor abi ya beyin bedava bunlardabeyinsizlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?