- 15 Ekim 2016
- 7.162
- 12.814
- 248
- Konu Sahibi loveinnovember
-
Bence işten çık ve o anlasin cicegin senin icin öneminiMerhabalar
Bu sanırım herkes için değişebilen bir konu çicek meselesi. 1 ay önce işe başladım zaten işle ilgili de problemlerim var da neyse. İlk zamanlar benden sonra başlayan erkek çalışana çicek geldi babasından. Biraz bozulmuştum sevgilim düşünmedi cünkü ailemden zaten beklemiyordum. Sevgilim pek çicek almadı. Ben takıyorum cünkü bana kendimi iyi hissettiriyor onun özellikle çicek vermesi.
3.5 yıldır birlikteyiz en son 3 sene önce mezuniyetimizde çiçek buketi almıştı en son da adımızın yazdigi bir fanus yolladı, buluştugumuzda kolye almıştı. Bunları söylüyorum çünkü çiçek dışında hediye alan, sevgisini hissettiren biri ama neden çiçek almiyor bilemiyorum. Tak edip bir gün söyledim alıyorum ya dedi sadece.
Niye anlattım bugün yeni başlayan kadın çalışana çiçek geldi ve çok bozuldum. Çalışıyor da yani maddi sorunu da yok. Boşuna mı böyle düşünüp üzülüyorum sizce
Ve söylemeli miyim neden böyle düşünüp yollamadin diye şuan zaten istemem de 1 ay olmuş.
He ya hiç sorma şekerparem. Yok bekleme, beklentiye girme falan filan. E sevgiliden incelik beklemeyelim, kocadan düşüncelilik ummayalım eee? Besi mi besliyoruz biz bunları bir zahmet düşünsünler.Herkes bekler illa ki.
Hayırlı olsun çiçeği gönderilir. Doğumgünü yeni iş sevgililer günü vs.
atla deve değil düşünülebilirdi. Ben de bozulurdum.
Aaaa olur mu çiçek göndersin demiş altı üstü nasıl deeeerHe ya hiç sorma şekerparem. Yok bekleme, beklentiye girme falan filan. E sevgiliden incelik beklemeyelim, kocadan düşüncelilik ummayalım eee? Besi mi besliyoruz biz bunları bir zahmet düşünsünler.
Aaaa olur mu çiçek göndersin demiş altı üstü nasıl deeeer
ben bile beklemiştim arkadaşlarımdan. İnsan kendini mazlum hissediyo
Şekerparen seni yer
Cok fena kiyas varrrrr yetisin dostlar pirimsesler kazan devirdierkek çalışana babasından çiçek geldi değil mi yanlış okumadım??
Evet bende çiçeği dalında severim. Bana da çikolata yada şu kahve kutuları oluyor içinde çeşitli kahvelerin olduğu, ondan gelse çok sevinirim.Cicek bana cok sacma geliyor nedense.napicam cicegionun yerine cikolata alsin daha cok mutlu olurum
Yok kimse umursamıyormuş ben ve bir kaç kisi dısında hayret ettimben de beklerdim cicek veya ufak bir hediye. masaniza koymaniz icin dusunecegi minik bir biblo bile olabilirdi. almadin diye hesap sormazdim ama beklerdim yani sonucta bu yapilmasi gereken bir sey hatta bana kalirsa gorgu kurali.
yeni ise baslayan kisiyi tebrik etmek eger yakinimizsa minik bir hediye almak aileden ogrenilen bir gorgu kuraliymis gibi geliyor bana. sasirdim konuyu okuyunca.
Annemden geçen bir huy olabilir annem aynen böyle olmamaya çabaliyorumYarn öbür gün evlenince eltime kocası araba aldı benimki almadı. Görümcem tatile gidio biz gitmiyoruz. Yada onlar yurtdışı na gidio biz yine Antalya diye ağlarsınız .
Sen ona çiçek alıyor musun? Yeni işi olduğunda ya da morali bozukken çiçek alıp mutlu ediyor musun ? Bence yap git güzel bir çiçek al ve iş yerine yolla. Hem önemli olan sana olan davranış ve tutumu. Etraf karısını çiçeğe boğan playboylarla doluyken pekte üzülmeMerhabalar
Bu sanırım herkes için değişebilen bir konu çicek meselesi. 1 ay önce işe başladım zaten işle ilgili de problemlerim var da neyse. İlk zamanlar benden sonra başlayan erkek çalışana çicek geldi babasından. Biraz bozulmuştum sevgilim düşünmedi cünkü ailemden zaten beklemiyordum. Sevgilim pek çicek almadı. Ben takıyorum cünkü bana kendimi iyi hissettiriyor onun özellikle çicek vermesi.
3.5 yıldır birlikteyiz en son 3 sene önce mezuniyetimizde çiçek buketi almıştı en son da adımızın yazdigi bir fanus yolladı, buluştugumuzda kolye almıştı. Bunları söylüyorum çünkü çiçek dışında hediye alan, sevgisini hissettiren biri ama neden çiçek almiyor bilemiyorum. Tak edip bir gün söyledim alıyorum ya dedi sadece.
Niye anlattım bugün yeni başlayan kadın çalışana çiçek geldi ve çok bozuldum. Çalışıyor da yani maddi sorunu da yok. Boşuna mı böyle düşünüp üzülüyorum sizce
Ve söylemeli miyim neden böyle düşünüp yollamadin diye şuan zaten istemem de 1 ay olmuş.
Dogum günümü ve yıldönümünü hatirlar suanlık böyle ileride evlenince neler yaşarız bilmiyorum erkekler ince değil düşünemez kalıbını yapiştiran bizizBen de olsam beklerdim açıkçası. Bir çiçek yollayacak inceliğe sahip olmayan adamla ne işim var.. Herkes gibi hayırlı olsun deyip geçmemesi lazım. 50 lirayla da kimse ölmez. Aman canım ne var diyenler, az beklentiye gir diyenler ileride de evlilik yıldönümümüzü kutlamadı diye ağlıyorlar haberin olsun. Daha sevgiliyken umursamayan adam ileride hiç umursamaz. Erkek olsun başımda aman nefes alsın yeter diyecek halimiz yok tabii ki bekleyeceğiz.
Kabul ediyorum sadece senin gönderenin yok mu denildiğinde kalbim kırıldı ister istemez
Güldürdün valla çok sağol çicekler içinÇiçek ne ya diyorum bazen yesem yiyemem giysem giyemem taksam takamam
Eninde sonunda kuruyacak işlevsiz bana göre
ayrıca sının çiçik gindirinin yık mı sorusu nerden çalışıyorsunuz bilmiyorum ama ıq düşüklüğünü gösteriyor
onlardan kendinizi doldurup ilginç şeyler yapmayın ay ne bu yok işe başladı çiçek yok oraya gitti çiçek
ben yolladım işte tamam çiçek iştee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?