- 15 Temmuz 2019
- 4.500
- 6.934
- 158
- Konu Sahibi loveinnovember
-
İnanın öyle biri değilim çiçek dedim ama sonuçta yeni iş hayırlı olsun anlaminda bir şey bekledim bir ince hareketMilletten çiçek dilenen kadınlara uyuz oluyorum. Bir tanesi var, yeni işine başlamadan 3 gün önce wp grubuna yazmış, bu çiçekten bekliyorum diye, deli midir nedir? Çiçek almazsa ölecek. (Sevgilisine haftada bir zorla çiçek aldırıyor, odasında biriktiriyor.) Sanki kendisi insanların özel bi gününü bir kez hatırlamış da, çiçek almış haspam... Anca istemeyi biliyo, çünkü dünya bunun etrafında dönüyor. O çiçeklerin çekilip instaya foto olarak atılması lazım her hafta. Değer vermek çiçek almaktır çünkü. Zorla olması bu gerçeği değiştirmez.
Bir de çocuk doğurduğunu tahayyül edemiyor insanMerhabalar
Bu sanırım herkes için değişebilen bir konu çicek meselesi. 1 ay önce işe başladım zaten işle ilgili de problemlerim var da neyse. İlk zamanlar benden sonra başlayan erkek çalışana çicek geldi babasından. Biraz bozulmuştum sevgilim düşünmedi cünkü ailemden zaten beklemiyordum. Sevgilim pek çicek almadı. Ben takıyorum cünkü bana kendimi iyi hissettiriyor onun özellikle çicek vermesi.
3.5 yıldır birlikteyiz en son 3 sene önce mezuniyetimizde çiçek buketi almıştı en son da adımızın yazdigi bir fanus yolladı, buluştugumuzda kolye almıştı. Bunları söylüyorum çünkü çiçek dışında hediye alan, sevgisini hissettiren biri ama neden çiçek almiyor bilemiyorum. Tak edip bir gün söyledim alıyorum ya dedi sadece.
Niye anlattım bugün yeni başlayan kadın çalışana çiçek geldi ve çok bozuldum. Çalışıyor da yani maddi sorunu da yok. Boşuna mı böyle düşünüp üzülüyorum sizce
Ve söylemeli miyim neden böyle düşünüp yollamadin diye şuan zaten istemem de 1 ay olmuş.
Soyledikten sonra alinan kına nereye yakisirZaten sevgilime söylemeli miyim diye tavsiye almak için yazdım
Kendinize çiçek yollayıp gelen çiçekle fotoğraf atsaydınız hayatım teşekkür ederim diye.Merhabalar
Bu sanırım herkes için değişebilen bir konu çicek meselesi. 1 ay önce işe başladım zaten işle ilgili de problemlerim var da neyse. İlk zamanlar benden sonra başlayan erkek çalışana çicek geldi babasından. Biraz bozulmuştum sevgilim düşünmedi cünkü ailemden zaten beklemiyordum. Sevgilim pek çicek almadı. Ben takıyorum cünkü bana kendimi iyi hissettiriyor onun özellikle çicek vermesi.
3.5 yıldır birlikteyiz en son 3 sene önce mezuniyetimizde çiçek buketi almıştı en son da adımızın yazdigi bir fanus yolladı, buluştugumuzda kolye almıştı. Bunları söylüyorum çünkü çiçek dışında hediye alan, sevgisini hissettiren biri ama neden çiçek almiyor bilemiyorum. Tak edip bir gün söyledim alıyorum ya dedi sadece.
Niye anlattım bugün yeni başlayan kadın çalışana çiçek geldi ve çok bozuldum. Çalışıyor da yani maddi sorunu da yok. Boşuna mı böyle düşünüp üzülüyorum sizce
Ve söylemeli miyim neden böyle düşünüp yollamadin diye şuan zaten istemem de 1 ay olmuş.
Aslında iyi fikirdi bir ay olmasaymis işe başlayali. Daha önce arkadasik hediye yollamisti kutlamayi unuttugu için kendini affettirme amaçli sevgilim görüp tepki vermedi yapmadi yani simdi aklima geliyo da hediyeyi bile unuttuklari icin yolluyolar..Ya beklentin bu ise soyle demek ki kendisi dusunmuyor.dert etme.ben olsam biyle bir beklentim olsa kendime bir cicek yollar resmini ceker sosual.medyada gormesini saglarim.arkadasim yolladi ne kadar dusunceli subliminal mesajini iceren kelimelerle.ama gidip kendine celenk yollama tabi erkek arkadasinin uzerine cikip alabilecegi bisi olsun basit bisi
Benim derdim arkadaşlarimdan da bu degeri görememek zaten sevgilimi hic söylemiyorum bileBiz 5-6 kadın arkadaş aramızda anlaşıp öyle çiçek gönderiyorduk birbirimizeöyle kalpli notlarla falan.
En son teee Amarigadaki sevgilisinden yolladıl birine o da haberi yokmuş gibi sevinçten deliye döndü ahahahaha.
Deneyin bence mutlu olursunuz
kesinlikle bende sana katılıyorum ya kendi kendilerine yolluyorlar yada adamların burnundan getirip zorla yollatıyolar :) :) :)Çok üzülüyorsan kendi kendine yolla sevgilinden gelmişcesine bir not yazdırarak onu da ben mi söyleyem bacımartık inanma böyle numaralara, çoğu kişi kendisine yolluyor çiçek. Sanki dizi çekimi de çiçek geliyormuş vay vay vay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?