İşe başladım

Mamayı verme sebebimiz sütümün yemediğine gece aç kalıp o yüzden uyumadığına karar verdiler! Ne yaptıysam ne dediysem anlatamadım az önce yine ek gıda konusunda konuştum sütümden ziyade patates soğan gaz yapıyordur diye AAAAAA ÖYLE ŞEY Mİ OLURMUŞ naraları yükseldi. Deliricem ya neresinden tutsam elimde kalıyor.

5 aylıkken soğan ne?? Ek gıdaya geçmenizi dr mu söyledi neden erken başladınız?
Doyumluk değil tadımlık olmalı zaten
Kv çok biliyor onun çocuğu 4 aylıkken bunun çocuğu 5 aylıkken başlamış... Tadımlık demekten dilimde tüy bitti inanın, ben gidiyorum akşam geliyorum ÇOCUĞUM RESMEN YEMEK YEMİŞ.

5 aylıkken soğan ne?? Ek gıdaya geçmenizi dr mu söyledi neden erken başladınız?
Doyumluk değil tadımlık olmalı zaten
Kv atom karınca gibi sürekli hareket halinde, hiç oturmuyor, durmuyor sürekli bişeylerle uğraşıyor aldığı bişey yerine gitmiyor aşırı derecede savruk

eşimin süper zekalarından fışkıran ortak kararları. Bebeğim 5. Ayında ve şimdiye kadar, daha doğrusu kv gelene kadar hiç mama vermedim, doktor kontrolü ile birlikte sadece emzirdim.
Herkesn kayınvalidesine vuruyor demek ki bu düşünceler ara ara

Ek gida, anne sütü, evin pis olmasi, herseye karismaniz bu sekilde icime sinmiyor, cocuguma kendim bakmak istiyorum, istida edecegim derseniz belki susarlar ve uyum saglarlar. Bu arada gercekten ısten ayrilma ımkaniniz yok mu? Yazik bebeginize

Bebek sizin bebeğiniz. Onlar konuşsun dursun. Vermeyin mama falan. Yedirtmeyin gözünüzü seveyim. Hadi kayınvalide eski nesil desek, eşiniz de çok cahilmiş. Bir cinnet her şeyi çözer. Zavallı yavruyu bunların vicdanına bırakmayın.

Cinnete ramak kaldı, zaten uyku da uyumuyorum böyle eve benzin döküp yakasım geliyor o derece bunaldım

Ayyy okurken bunaldim.
Siz buradaki " çalışan nasıl çalışıyor " diyen kişilere
ya da evdekilere niçin kulak asıyorsunuz?
Sizin aklınız fikriniz yok mu ?

Bu ne biçim hayat boyle!
Önce işi bırakın
Kv evden gönderim ve mal kocanızın çenesini de kapatın
Bir cinnet her şeyi olmasa da bazı şeyleri halleder!!
2 tane yamyam başınıza toplanıp
Basınızın etini yiyor. Ayyy
Bayılazaaam

Anliyorum çalışmak zorundasınız ama başka çözüm bulmalı yoksa işten çıkmalısınız. Çocuğuzun sağlığı söz konusu sizin ruhsal sağlınızından bahsetmiyorum bile.
Konuşun kv ile ya insan gibi baksın yada bırakıp gitsin. Eziyet etmesin

Afedersiniz de siz evde bostan korkuluğu musunuz ? siz bu çocuğun annesi değil misiniz ? Ne demek dinlemiyorlar !

Herkes işi bırakın demiş ama bu devirde özellikle küçük bebekle tek maaş geçinmek çok zor. Bence doktora giderken kv ve kocanızı da götürün gaz problemini anne sütünün yararını falan anlatsın doktor. Belki öyle anlarlar.

Bebeğinize dokunan soğan!
Sizin yerinizde olsam maddi sorun yoksa
Bebeğime kendim bakar kayınvalideyi de gönderirim
Beraber yaşıyorsanızda yine bebeğime kendim bakar yemesine kimseyi karıştırmazdım

Doktora eşinizle gidin 6 ay aşısına mesela, emzirme işini sorun, o eşinize haddini bildirir. Yahu bu bilgi çağında hala anne sütünün sonsuz faydalarını bilmemek nasıl oluyor, şaştım.
Gece uykusu için uyku eğitimi derdim ama araştırmak lazım. bi de bu saçma düzende veremezsin eğitimi. izin alın, kv gitsin 2 haftalıl bir süreç ama rahatlayacaksınız. yoksa durum ne biliyor musum 5 aydır uykusuzsunuz yaa aylardır diyorsunuz, ben 46 aydr kesintisiz uyumuyorum. (maalesef geç kaldık uyku eğitimine) yani bunu bi düşünün.
keşke çalışmak zorunda olmasaydınız. bu kv ile insan delirir

kaynanalar bir salın gelinleri artık yeter ya üf...

sizin hatanız sınırınızı en baştan çizmemiş olmanız, açık açık nelerden hoşlanmadığınızı bebeğinizin ve sizin bir düzeninizin olması gerektiğini beraber yaşayacaksak birbirimize saygı duymanız gerektiğini gerekirse eşyalı 2+1 eve çıkabileceğinizi tekde herşeyin altından kalkabileceğinizi söylemeniz gerekiyor.

Gece artik dortbes alti saat deliksiz uyuyabilir.ayrica kv neden spgan veriyor manyakmi o kadin

Bu Kv nin değişik versiyonu da bende vardı bana bebek senin sütünün tadını beğenmiyor diyip emzirmeye kalkmıştı. Öğlen işten gelince de çocuğumu şikayet eder gibi verdim mememi ama tutmadı derdi. Sağdığım sütleri çocuğa vermiyordu. Biberona çorba koyup veriyordu. Anca bienal dayanabildim. Allah yardımcınız olsun.. ayrıca çocuğa gaz yapan soğandır…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…