İşe başlama meselesi 😪

Pinki-dream

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2017
1.210
646
53
32
Kızlar yakında ucretsiz izinden ayrılıp işime donucem ama hic istemıyorum çünkü gebeyken cok zor zamanlar gecirdim b rahatsızlıgım vardı kanamam vardı sürekli raporluyudm idaremin izniyle de bulundugum yer ağır calısma şartları olan b birim ve kayıt bolumune gecirildim ıkı ay kadar bu esnada bazı kadın iş arkadaşlarım bana tepki koymaya basladı yok ben neden burdaymısım hastalıgımın aslında b bahanesi yokmus zamanında onlarda gebeymişş yani anlayacagınız düşenin dostu yokmuş abla arkadas dediklerim beni nazlanmakla kendilerinin neden aynı muameleyi gırmedkleriyle felan sucladılar durdular ve hepsinden iğrendim ... Kadın kadının dusmanı cidden hele iclerinde bir tanesi ozellikle bana takmıştıı kendisi işyerinin krelicesi znneder kendini bana surekli öğütler verir sureklide yasımın küçük olduğunu onun sa harika blgilere sahip oldugunu soyler durur ve bu kadın o donemimde beni iyice ezdi sesimi cıkarmadım konusmadım selam vermedim iyice dellenip arkamdan konusmus pinki dream bence yalan söylüyordu hasta felan deildi de demiş şimdi ben işe dondugumde mecburen bu ınsanlarla yuz goz olucam ama resmen tiksiniyorum hepsinden bana bir akıl verin nasıl davranmalıyım siz olsanız ne yapardınız ??

maalesef o insanlar her yerdeler. ben de ileriyi düşünüyorum da, gerçekten zor.

hiç yoklarmış gibi davranın bence işe başlayınca.. sağlamından bi tane arkadaş olsa bile yetiyor işyerinde. olmasa da kendiniz kendinize yetersiniz.

ihtiyacınız varsa çalışın
iş de değiştirmeyin her yerde var o insanlar
en azından huyunu suyunu biliyorsunuz insanların

İş kolay bulunmuyor. Ben de cok menun değilim. Menun birini de gormedim yani. Malesef ozlellikle bayanlar arası çekişme laf söyleme her iş yerinde var. Yoklarmış gibi davranın yeri gelirse de cevabını verin. Ben de pek cevap veremem ama işte yapcak birşey yok.

İnsanlar böyle ,ağzı olan konuşuyor o zaman tıkayacaktınız ,şimdi hiç iplemeyin bile sevinirler iş yükleri azalacak diye siz gidince

Kadinlarla ilgili bir durum değil. Erkek yoğun bir iş yerinde çalışıyorum. Kadinlardan daha beterler bir çok konuda. Tamamen cehaletle ilgili.

İnsanlar böyle ,ağzı olan konuşuyor o zaman tıkayacaktınız ,şimdi hiç iplemeyin bile sevinirler iş yükleri azalacak diye siz gidince
Ben geleym istıyorlar aksine eleman sayısı azz hastane ortamındayız bide yogun baya ama resmen herkes kuyu kazıyor

İş kolay bulunmuyor. Ben de cok menun değilim. Menun birini de gormedim yani. Malesef ozlellikle bayanlar arası çekişme laf söyleme her iş yerinde var. Yoklarmış gibi davranın yeri gelirse de cevabını verin. Ben de pek cevap veremem ama işte yapcak birşey yok.
Cevap verınce acayip suclu konumuna dusuruyorlar gormeniz laZım kendi meskenleri gbi sahiplenmişler idarede blıyor ama elden ne gelir kamu kurulusu

Cevap verınce acayip suclu konumuna dusuruyorlar gormeniz laZım kendi meskenleri gbi sahiplenmişler idarede blıyor ama elden ne gelir kamu kurulusu

Zaten insan diyor ki: Allahtan devletteyiz yoksa bu insanlar katil olurdu .... İnanin neredeyse tiksiniyorum insanlardan bu nedir böyle gercekten devlet boyleyse özeli düşünemiyorum.. maalesef gerçeği soylemek zorundayım bu arada ne kadar bu forumda hemcinslerimden linç de yiyecek olsam, on üç senedir çalışıyorum laf sokma, fesatlık, ukalalik, olmadık isler çevirmeyi %98 kadınlarda gördüm..kimse ile samimi olmuyorum işimi dogru düzgün yapıp evime gidiyorum, bir kisi bile işini yapmıyor diyemez hic bir zaman demediler tam tersi cok memnunlar.. Ha kamudayim tabii ki bu ozelligimle yukselemeyecegim hic bir zaman ama icim rahat.. kimsenin arkamdan amirime, üstüme konuşacagi bir koz vermemeye çalışıyorum, konu sahibi sana da önerim zaten bebeğin küçükken ise dönüyorsun yorulacaksin baya, kimseyi takma ama altta da kalma birşey derlerse güzelce cevabını ver hakkında islem yapmayi gerektirecek bir saygisizlik yapmadan baska da muhatap olma. Hayatta oldugu gibi orada da izin verdikce ezerler isini yap ama ezdirme kendini de..

Back
X