İşe başlama süreci emmeden uyumayan bebek

sedeflidondurma

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2018
905
927
23
Merhaba hanımlarbenim 13 aylık bir bebeğim var. Emmeden asla ve kata uyumuyor. 18 aylık oldugunda işe başlamayı düşünüyorum ya da 2 yasında başlıcam. Ama korkuyorum o günün gelmesinden. Saatlerce ağlayabiliyor ayakta sallayayım başka türlü uyutayım dediğimde. Benim gibi olan anneler neler yaşadınız. Nasıl emmeden uyumaya alıştı. Tecrübelerinizi paylaşığ içimi rahatlatabilirmisiniz 😟

Benim kızımda emerek uyuyordu iki yaşına kadar öyle uyudu.
İki yaşına gelince kademeli olarak emmeyi bıraktırdım.
Birkaç gün gün zor oldu ama alıştı sonrasında.

Benim kızımda emerek uyuyordu iki yaşına kadar öyle uyudu.
İki yaşına gelince kademeli olarak emmeyi bıraktırdım.
Birkaç gün gün zor oldu ama alıştı sonrasında.
Sallayarak mı uyuttunuz. Benimki kıyameti koparıyo sallamaya çalıstıgımda. Sizinki de oylemiydi.

Sallayarak mı uyuttunuz. Benimki kıyameti koparıyo sallamaya çalıstıgımda. Sizinki de oylemiydi.
Gece emmesini kesmek biraz zor oldu,ben kucağımda uyuttum bir süre, sonra yatağına bırakıp yanında duruyordum ,bazen yanına yatıyordum.
Sallamaya alıstırmayın mümkünse çünkü sallamadan uyumuya da alıştırmak zorunda kalacaksınız sonrasında, oda ayrı bir zorluk olacak sizin için.

Gece emmesini kesmek biraz zor oldu,ben kucağımda uyuttum bir süre, sonra yatağına bırakıp yanında duruyordum ,bazen yanına yatıyordum.
Sallamaya alıstırmayın mümkünse çünkü sallamadan uyumuya da alıştırmak zorunda kalacaksınız sonrasında, oda ayrı bir zorluk olacak sizin için.
İnşallah bu kadar tepkili olmaz baska türlü uyumaya. Şu anda daha küçük sonuçta 13 aylık şöyle 18 20 aylık olunca hersey farklı olur dimi. Yani öyle ümid ediyorum. 😂

Oğlum da emmeden uyumazdi, bir gün babasına bırakmak zorunda kalmıştım, gayet de sorunsuz salincaginda uyuyuvermis sipa.
Yani siz yokken bir yolunu bulur, merak etmeyin 😊

Back
X