İşe başlamali miyim? Yardimci olun cok kararsizim.

minik_mucize

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2011
514
62
98
Selam kizlar . Kafam cok karisik ne yapacagimi bilmiyorum.
Ben bosanma asamasindayim. Kucuk 10 aylik bir oglum var. Suanda isimin oldugu sehirden baska sehirde ailemle yasiyorum. 2 yil Ucretsiz izin aldim. 1 yildir esimle ayriyiz.
Cok daraldim ne yapacagimi sasirdim. Cocugumla ilgileniyorum sadece kafam hep bu bosanma duygulariyla ve esimin yaptiklariyla karisik. Kendimi toparlayamadim hala.
Ise donsem mi diye dusunuyorum. O zamanda yeni ev kurmam ve ogluma bakici aramam lazim. Gidecegim ilce sehir merkezine uzak.
Siz olsaniz ne yapardiniz.Ise mi baslardiniz ?
Yoksa cocugunuzun buyumesini mi beklerdiniz?

Başka şehirde çocuğunla tek başına çok zor olur. Ailenin yaninda başla calismaya.

Bunun kararını en iyi siz verebilirsiniz
Zor bi süreçten geçiyorsunuz ve bebeğiniz ufak
Aileniz ile mutluysanız bir süre daha kendinize zaman tanıyabilirsiniz
Hem bebeğinizde biraz daha büyümüş olur, siz kafanızı toparlarken

para sıkıntısı yasamıyorsan ıse baslama
ama yok yasıyorsan aılenıde yanına goturerek ıse basla bence

Bence izniniz bitene kadar oğlunuzla zaman geçirin,aileniz de yanınızda ne güzel. Diğer türlü bakıcı,yeni düzen derken yıpratıcı olabilir.Azıcık daha büyüsün,kreş düşünürsünüz.

Ücretsiz iznin bitince başla işe. Zaten 2'5 yaşında fln olur. Gözünde arkada kalmaz. Ne zamana kadar evde durcaksın bir taraftanda tayin olmaya çalış ailenin olduğj şehire

işe başlamak yerine başka şeylerle meşgul olmaya çalışsanız mesela spora gitmek, kursa gitmek gibi. hem kafanızı meşgul edersiniz hem bebeğinizi büyütürsünüz, ben olsam böyle yapardım

Ücretsiz iznin bitince başla işe. Zaten 2'5 yaşında fln olur. Gözünde arkada kalmaz. Ne zamana kadar evde durcaksın bir taraftanda tayin olmaya çalış ailenin olduğj şehire
Tayin isi cok sıkintili iste mazeret olmali oda bende yok.

Canim madem ailenlesin bence düzenini hiç bozma 1 yıldır ayriymissin zaten belli ki boşanmakta kararlısin. Bi daha o şehre dönme ve ailenle çocuğuna bak ya tayin işte ya da bi süre çocuğun büyüyünce jadar ailenden destek al. Yalnız başına çok zorlanirsin. Ama bu arada sorun ne bilmiyorum ama Eşiniz çocuğunu görsün siz bosaniyorsunuz diye adam çocuğundan bosannmiyor

Canim madem ailenlesin bence düzenini hiç bozma 1 yıldır ayriymissin zaten belli ki boşanmakta kararlısin. Bi daha o şehre dönme ve ailenle çocuğuna bak ya tayin işte ya da bi süre çocuğun büyüyünce jadar ailenden destek al. Yalnız başına çok zorlanirsin. Ama bu arada sorun ne bilmiyorum ama Eşiniz çocuğunu görsün siz bosaniyorsunuz diye adam çocuğundan bosannmiyor
Haklisin 2 yasina kadar bekleyeyim en iyisi. Babasi oglumu gormuyor. Cok soyledim gelsin gorsun dedim ama onun umrinda degil. Tayinini aldi bekar gibi yasiyor.

Çok sin
Haklisin 2 yasina kadar bekleyeyim en iyisi. Babasi oglumu gormuyor. Cok soyledim gelsin gorsun dedim ama onun umrinda degil. Tayinini aldi bekar gibi yasiyor.
Çok sinir oluyorum böyle tiplere ya yaparken iyi bakarken mi zor. Allahım ya baba olmayı haketmeyen biri anlasilan

Back
X