- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.036
- 598
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
Ayy insallah karpuzcum 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğru düşünmüşsün karpuz bunun yazı var kışı var çok uzak olmaz çocuğun var gidiş gelişi daha kolay bı yer çıkar elbette başvurunu yapmışsın inşallah Allah gönlüne göre verirHer zaman sıkıntılarımi dinlediniz Allah razı olsun sizden .buseferde sevincimi bilin istedim . Oğlumun ameliyatını bekliyodum şimdiye kadar oyuzden baslamiyodum işe, ama doktor Corona nedeniyle daha haber vermedi .verirse de izin almayi düşünüyorum.. dün işkura gittim daha önce kasiyerlik tecrübem olduğu için .bı market önerdiler bana .bugün aradım gelicegimi söyledim net adres istedim.gelin dediler.kesin gözüyle bakıyorum ben olucak bu iş.cok şükür işten yana sıkıntım yok kısmetim var o konuda :)) hepinize teşekkür ederim desteğiniz için
Kizlar işim yatti ya.. çok Uzak tenha yerlerden gidip gelmem lazım.dolmusa varabilmem için.serviste yokmuş... Ailemde olmaz diyor orası başka yerlere bakicam fabrika düşünüyorum. Yurumeyle 4 saat araçla 32 dk haritadan baktimda..dolmuşla giderdim o sıkıntı degildide.malum Adana'da yasiyorum .dolmuşa binebilmem için önce o tenha yerlerden gecmem lazım gündüz neysede .mesai'ye kalsam ben nasıl gece gelicem.kas yapım derken göz çıkarmakta istemiyorum bu iş kaldı .özür dilerim sizide sevindirdim ama ..en yakın zamanda yeni bi işle karşıniza cikicam söz veriyorum ... fabrikada çalısmayi düşünüyorum
Çok saol canım . Herşeyi geçtim de .gececegim yer çok tehlikeli.basimiza iş gelmesin şimdi.fabrikalara bakayım en iyisiDoğru düşünmüşsün karpuz bunun yazı var kışı var çok uzak olmaz çocuğun var gidiş gelişi daha kolay bı yer çıkar elbette başvurunu yapmışsın inşallah Allah gönlüne göre verir
Evet adana birde olaylı bir memleket nolur ne olmaz yağmurdan kaçarken doluya tutulma olmasın daha rahat ulaşımı olan bir seçim yapmalisin karpuzcumÇok saol canım . Herşeyi geçtim de .gececegim yer çok tehlikeli.basimiza iş gelmesin şimdi.fabrikalara bakayım en iyisi