- 9 Eylül 2011
- 7.563
- 4.577
- 448
ben de pişmanlık yaşıyorum arkadaşım tek değilsinhem de o kadar büyük ki pişmanlığım...
senin sorunun nasıl.
tek olmadığıma sevinsemmi üzülsemmi bilemedim. ben üzülmeyi seçiyorum yinede
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de pişmanlık yaşıyorum arkadaşım tek değilsinhem de o kadar büyük ki pişmanlığım...
senin sorunun nasıl.
tek olmadığıma sevinsemmi üzülsemmi bilemedim. ben üzülmeyi seçiyorum yinede
ilkokul mezunu seviyesindeki insanlar başımızdao kadar küçük görüyorlar ki bizi. ben yüksek lisansımı yaptım adam kadar kibirli kendini beğenmiş değilim.
bende 3 aylık tapu müdürlüğünde bilgisayar işletmeniyim nefes alamıyorum aynen senin gibiyim hangi kurumda çalışıyorsun cnm merak ettimÖnceki konumu okuyan arkadaşlar bilir. alerjik astım nedeniyle sürekli rapor kullanmak ve acillere gitmek zorunda kalıyorum. çoğu iş yerindenki ortamdan kaynaklanıyor. hiç birşeyi yoluna koymadılar...
buna benzer sebeblerle işimin birini aksattım. ben hariç başka biriside yapabilirdi. ama sorun olmuş.
ki hiç işi yarım bırakan kaytaran bir tip olmadım... gerekirse yemeğe gitmedim, eve geç gittim ama herşeyi zamanında yaptım...
hatta yapmamam gereken işleri bile yaptım. milletin özel bilgisayarlarını dahi tamir ettim...
,
yaranamadım..
yanımdaki memur sürekli olarak müdür ve müdür yardımcısı hakkında konuşuyor. zaten onlara sinirleniyorum. ama devemli...
sabahta gene konuşurken laf soktu bana kendisi. o helainden kazanıyormuş, kimseye iş bırakmamış... konuşmaya başladığım halde kendi devam etti. yoksa kesin kavga ederdim...
şef ben raporlu olduğum halde işe gelmemi bile istemiş insan. geçen hafta izinliyken bir gün geldi diye demediğini bırakmamış. müdürde saymış arkamdan, bunları kim dedi derseniz yanımdaki memur....
onu geçtim onlar idare ediliyor. izinsiz özürsüz gelmiyebiliyorlar. ben yapmam.. yapmam..
dayanamıyorum artık... sabahtan beri birsürü iş yaptım. oturup burada laf yetiştirmiyorum. tüm işlerim imzada diye yazabiliyorum. yanlış anlaşılmasın.
ben kpsseyle bu kuruma atandığım için pişmanım. keşke diğer atamalarda atansaymışım...
bir de öyle bir gruplaşma var ki. iğrenç ya anlatmakla olmaz.
ilkokul mezunu seviyesindeki insanlar başımızdao kadar küçük görüyorlar ki bizi. ben yüksek lisansımı yaptım adam kadar kibirli kendini beğenmiş değilim.
bende 3 aylık tapu müdürlüğünde bilgisayar işletmeniyim nefes alamıyorum aynen senin gibiyim hangi kurumda çalışıyorsun cnm merak ettim![]()
Bunları şikayet edebileceğiniz bir merci makam bişey yok mu?
bence kimse kimsenin işini yapmasın.
iş ortamında senelerin getirdiği güven varsa iş yapın.
bir de amiriniz istediğinde.
herkes sorumluluğunu bilsin.
sizin durumunuz farklı çünkü siz fedakarlık yapmışsınız ama benim bir iş arkadaşım vardı:
sadece sınava hazırlanmak için izin alırdı ve ben de aynı sınava hazırlanıyordum.
o gelmiyor (öğretmenim)öğrencileri bana kalıyordu.
eğer aynı şey başıma glirse bense o işi ekstra gelerek kesin tamamlarım.
kimse öğrencimi almaz ben de bırakmam zaten.
baktım iş iyice yüzsüzlüğe vurdu öğretmenler odasında rezil ettim.
hastalıktır eyvallah ama enayi yerine konmak beni çok sinirlendirdi.
dediğim gibi senin durumun başka çünkü sen benim gibi kendi işini başkasına bırakmamışsın.
ama senin zor gününde kimse yok.
maalesef çoğu yer böyle şanslısın ki devlettesin.
güvencelerin var.
sen kendini kormalısın.
önlemler almalısın.
yoksa daha çok üzülürsün.