ise gitme konusunda bana akil verin

Se_n_299

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2018
2.836
1.745
133
39
38 aylik ve 6 yas cocuklarim var... yarim gun calismak istedim... kresle konustum gayet guzel egitimi iyi bir kres arastirdim. calisacagim yer akrabamizin 6 yasindaki çocuğum yanımda oturacak 4 saat falan orasi sorun degil. ogleden sonra 6 yasindaki çocuğumun da kurslari var. ancak 38 aylik çocuğumu krese baslatmak icin uygun mu yas olarak birde kafama su takildi simdi dolmusla okula birakmak icin sabah 7 de kalksam bu defa 6 yasindakini kaldiracagim... kendisi istekli gidecegimiz is yerinde kardesimde var takılıyor orda yanımızda ama sabah kiyamiyorum.... birde okul baslayacak sabah 9 da dersi baslayacak eylulde... diger cocugumun 8 de dersi basliyo uyumsuz oluyo servs tutsam 8 6 gelirse kres o sekilde servisi varmis banada 38 40 aylik cocuga 8 6 kres cok geldi saat olarak bilemedim nedir fikriniz oturam mi oturdugum yerde. evde bunalıyorum birazda para kazanayim hem. demistim esimle sorunum var

38 aylık çocuk kreşe gidebilir tabi oryantasyon sürecini güzel geçirin. Terkedilmiş gibi hissetmesin, oyun arkadaşlarına ihtiyaç hissettiği için kreşe gittiğini ifade edecek şekilde davranın. Eskisi gibi komşular yok, insanlar sürekli oturup kalkıyorlar 3 yaşında bir çocuk zaten kreşe bu şartlar altında başlayabilir.

38 aylık çocuk kreşe gidebilir tabi oryantasyon sürecini güzel geçirin. Terkedilmiş gibi hissetmesin, oyun arkadaşlarına ihtiyaç hissettiği için kreşe gittiğini ifade edecek şekilde davranın. Eskisi gibi komşular yok, insanlar sürekli oturup kalkıyorlar 3 yaşında bir çocuk zaten kreşe bu şartlar altında başlayabilir.
diger 6 yaşındaki cocugumda 7 bucukta kalkacak her gun bu durun sorun mu sence kafaya taktim biraz cocuklarima her anne gibi düşkünüm

diger 6 yaşındaki cocugumda 7 bucukta kalkacak her gun bu durun sorun mu sence kafaya taktim biraz cocuklarima her anne gibi düşkünüm

6 yaşındaki çocuğun okula gitmiyor mu?

Bir de şey. Kırılma da.
Okula, kreşe çocuklarına düşkün olmayanlar göndermiyor.
😊

iste zorluk 6 yas olanla sabah 7 de kalkip dolmuş a binip krese goturup ordan iş...
Bakacak kimse yok mu çocuk zaten tüm yıl okula gitmiş, yazinda öğleden sonra da jimnastik kursuna gidiyormuş yorulur bence,bakacak birisi varsa yarım gün idare edebilirler mi

Küçük oğlum geçen sene eylülde 29 aylıkken tam gün başladı. Arada mızırdanmaları oldu ama çok kolay alıştı.

Büyük oğlunuz idare edecek bir süre. Benim çocuklarım kendi iradeleriyle erken kaşktıkşarı için hi uyandırmaya kıyamama durumu yaşamadım. Hatta keşke onlar bana kıyamama da biraz uyusalar :olamaz:

Kreşe gideni illa 8 de bırakmak zorunda değilsiniz. Büyüğün okulu 9 da başlıyorsa küçüğü de yarım saat erken ya da geç bırakabilirsiniz iş saatiniz göre.

Bakacak kimse yok mu çocuk zaten tüm yıl okula gitmiş, yazinda öğleden sonra da jimnastik kursuna gidiyormuş yorulur bence,bakacak birisi varsa yarım gün idare edebilirler mi
kendide illa senle gelecegim diyo yoksa babannesine birakacagim

kendide illa senle gelecegim diyo yoksa babannesine birakacagim
biraz gitsin sizinle erken kalkmaktan sıkılır bir iki güne
iş şartları iyiyse kaçırmayın derim benim kızım 37 aylık başladı bezliydi falan ama alıştı kreşe çok da iyi oldu
büyük de bir gider iki gider sizle sonra babaannesiyle kalır

biraz gitsin sizinle erken kalkmaktan sıkılır bir iki güne
iş şartları iyiyse kaçırmayın derim benim kızım 37 aylık başladı bezliydi falan ama alıştı kreşe çok da iyi oldu
büyük de bir gider iki gider sizle sonra babaannesiyle kalır
bakalim Allah kolaylil versin herkese bizede...

Back
X