diger 6 yaşındaki cocugumda 7 bucukta kalkacak her gun bu durun sorun mu sence kafaya taktim biraz cocuklarima her anne gibi düşkünüm38 aylık çocuk kreşe gidebilir tabi oryantasyon sürecini güzel geçirin. Terkedilmiş gibi hissetmesin, oyun arkadaşlarına ihtiyaç hissettiği için kreşe gittiğini ifade edecek şekilde davranın. Eskisi gibi komşular yok, insanlar sürekli oturup kalkıyorlar 3 yaşında bir çocuk zaten kreşe bu şartlar altında başlayabilir.
diger 6 yaşındaki cocugumda 7 bucukta kalkacak her gun bu durun sorun mu sence kafaya taktim biraz cocuklarima her anne gibi düşkünüm
6 yas yaz tatilinde su an ogleden sonra kurslari var jimnastik falan6 yaşındaki çocuğun okula gitmiyor mu?
Bir de şey. Kırılma da.
Okula, kreşe çocuklarına düşkün olmayanlar göndermiyor.
küçügu zaten krese veriyorum canim 6 yas olan yazin okulu yokküçüğüde çalıştığınız saatler içinde kreşe verin yarım gün için uygun bence yaşı. eylülde okullar açılınca tam güne geçer..
iste zorluk 6 yas olanla sabah 7 de kalkip dolmuş a binip krese goturup ordan iş...Artık ay saymayı bırakabilirsin 3 yaş çocuk gayet de uygun kreşe bezi yoksa uygun bezli almazlar zaten
Bakacak kimse yok mu çocuk zaten tüm yıl okula gitmiş, yazinda öğleden sonra da jimnastik kursuna gidiyormuş yorulur bence,bakacak birisi varsa yarım gün idare edebilirler miiste zorluk 6 yas olanla sabah 7 de kalkip dolmuş a binip krese goturup ordan iş...
kendide illa senle gelecegim diyo yoksa babannesine birakacagimBakacak kimse yok mu çocuk zaten tüm yıl okula gitmiş, yazinda öğleden sonra da jimnastik kursuna gidiyormuş yorulur bence,bakacak birisi varsa yarım gün idare edebilirler mi
canim vardiye olarak calisyo bir haftasi bize tam uyuyo ama diger 2 hafta gececo sabahaci olmuyorEşin götürsün küçüğü kreşe olmuyor mu öyle?
biraz gitsin sizinle erken kalkmaktan sıkılır bir iki günekendide illa senle gelecegim diyo yoksa babannesine birakacagim
bakalim Allah kolaylil versin herkese bizede...biraz gitsin sizinle erken kalkmaktan sıkılır bir iki güne
iş şartları iyiyse kaçırmayın derim benim kızım 37 aylık başladı bezliydi falan ama alıştı kreşe çok da iyi oldu
büyük de bir gider iki gider sizle sonra babaannesiyle kalır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?