işe kabul edildim ancak gidip gitmemekte çok kararsızım fikrinize ihtiyacım var

NzL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2008
578
0
96
İstanbul
ben bu sene mezun olmuş bir hemşireyim
gebze tarafında özel bir hastaneyle iş görüşmesi yaptım sonuç olumlu
şartları idare eder ancak ben istanbul avrupa yakasında yaşıyorum hastanenin lojmanı imkanı var
fakat iki sene çalışma zorunluluğu var ve ben daha önce yurt lojman gibi yerlerde yaşamadım
acaba yapabilir miyim
annem görüşme yaptığım zamanlar hayırlısıyla olsun diyordu şimdi oldu ama nasılsa kabul etmeyeceksin diyor
bir de akla bir soru geliyor tabi madem istanbulda oturuyordun niye gebzede iş baktın bilmiyormuydun böyle olacağını
ona da cevabım aileden uzaklaşmak istedim biraz huzursuz bir aile yapımız var pek geçinemiyoruz herkes kendi havasında ama yine de bilmiyorum bambaşka bir ortama gireceğim
fikirlerinize tecrübelerinize ihtiyacım var teşekkürler

madem evden uzaklaşmak istiyorsun git 2 sene değilmi hem iş tecrübesi edinmiş olursun 2 sene sonrasındada istediğin yerlerden iş bakarsın oralara geçersin. burayı kabul etmeyipte iş bulamazsan pişman olursun bu kezde. tabi karar senin iyi düşün artıları eksilerini. hayırlısı neyse o olsun

Ne güzel işe kabul edilmişsiniz. Gebze oluversin. Lojman oluversin ne olacak ki. Hem orda yaşamak daha kolay olmalı İstanbulda yaşamaktan. Daha az yorulursunuz

istanbulda oturup iş için her gün gebzeye gidip gelenler var.

Ben olsam koşa koşa giderdim.
Hem ailevi sorunlar,hem iş hem lojman!
Süper bence!
Rabbime şükreder uçardım sanırım!

tatlım ben de bu sene mezun oldum hemşireyim bende:)) Ben kocaeli mezunuyum.Sen ASMden bahsediyorsun.Ben gitme derim oraya.1.yıl güzel ama 2.yıl pestilini çıkarıyorlarmış.Memurlar.net de haber çıktı yaklaşık 6.000 hemşire atanacakmış 4B kpssye girdiysen 3.sınıfta bunu bekle derim.Benim bir arkadaşımda görüsmeye gitti ASM ile.Devlet düşünyorum demiş.Devlet düşünüyorsan konusmamızın anlamı yok demiş konuşmayı sonlandırmış hemşire hizmetleri müdürü

Son düzenleme:
İnsan demek ki böyle oluyor elındekının kıymetini bilmiyor .
Bu yıl mezun olmuşsun ve hemen işe kabul edilmişsin ustelık lojman da hazır ev derdi yok .. İnsanlar ( bende dahil )
işsizlikten kırılıyor .Ve sen tereddüt ediyorsun .. Ne yapacaksın ailenin dizinin dibinde sana göre iş vereceklerinimi beklıyorsun ?

Ben olsam ah keşke .. uçardım oraya ..
Yeni bir hayat .. duşuncesi bile insanı heyecanlandırıyor ..

2 yıl sözleşmeli olması iyi değil bence.
Biraz daha iş bakma imkanın varsa bak derim ben

İnsan demek ki böyle oluyor elındekının kıymetini bilmiyor .
Bu yıl mezun olmuşsun ve hemen işe kabul edilmişsin ustelık lojman da hazır ev derdi yok .. İnsanlar ( bende dahil )
işsizlikten kırılıyor .Ve sen tereddüt ediyorsun .. Ne yapacaksın ailenin dizinin dibinde sana göre iş vereceklerinimi beklıyorsun ?

Ben olsam ah keşke .. uçardım oraya ..
Yeni bir hayat .. duşuncesi bile insanı heyecanlandırıyor ..

Haklısın canım da çalışma şartları o kadar ağırmış ki oranın.Daha rahat çalışacağı imkanlar varken tercih etmemesinden yanayım.Ayrıca Cerrahpaşa 440 tane hemşire alıyor 15 temmuz son.Yine 3.sınıfta kpssye girmiş olman gerekiyor tabi

Bugün açıkladı Sağlık Bakanı. Ağustosta 17.575 personel alınacak. Eğer KPSS'ye girdiysen burayı bekle bence canım. Puanının çok yüksek olmasına da gerek yok, hemşirelik puanları çok düşüyor. Özelde çalışıyorum ama bir yandan ben de atamaları takip ediyorum, biyologum.

bu devir de iş bulmak çok güç.. ve yılların nasıl geçtiğini bir süre sonra hiç anlamaycaksın bu yuzden bır an once calısma hayatına atılmalısın.

insanlar iş bulmak için dua ediyor kabul edildin ve git madem gitmeme ihtimalin vardı yanı kararszdın neden baska ınsanların sansını da engllemıs oldun kı tatlım?????

memleket sartlarında yarınımızı kestırmek mumkun degıl neler olacagı neyla karsılacagımız hc ama hıc bellı degıl her gun baska bır yonetmelık karsımıza cıkıyor v.s v.s

bence gelecegını daha fazla ertelemeden basla calısmaya.

bol sans

Haklısın canım da çalışma şartları o kadar ağırmış ki oranın.Daha rahat çalışacağı imkanlar varken tercih etmemesinden yanayım.Ayrıca Cerrahpaşa 440 tane hemşire alıyor 15 temmuz son.Yine 3.sınıfta kpssye girmiş olman gerekiyor tabi

evet ama ya almazlarsa,giremezse elındeki işte gitmiş olacak ? Doğrudur çalışmak cok zor hele ki sağlık sektorunde ama bence kaçırılmaması gereken bir fırsat .. Tabıkı daha ıyısını kendı bılır .. Herkezın, hepimizin hakkında hayrlısı ..

Back
X