bebeğimin gaz sorunu hala devam ediyor. Gündüz hiç uyumuyor ve gece saat başı uyanıyor. Woombie kundak siparişi verdim bugün. Aranızda kullanan var mı 3 aydan sonra alışır mı acaba? Gazı için iyi geliyor diye okudum. Yada en azından elini kolunu oynatmadan daha rahat uyur.
bahsettiginiz ürünü bilmiyorum ama bebegin gaz sıkıntısına sizin gözetiminizde yüz üstü yatırmayı deneyin.
sırtını bebe yagı ile ovalamak iyi gelebilir.
bir de sizi hissediyor ya bebeginiz üzerinizde ki stres ona aksediyor ondan da huzursuz olabilir.
sıcak su torbası da deneyin.
bahmayın daha evler ısınmadı bebek için hala serin
Dün bebeğimin aşırı gazı vardı. Hiç uyutamadım. Kendi hastalığımdan dolayı gece elma kabuğu suyu içtim 2 bardak, sabah da 2 bardak içtim. Bugün bebeğim Maşallah çok rahat gaz çıkarıyor ve mışıl mışıl uyuyor. Ben bunu elma kabuğuna bağlıyorum. Bir deneseniz mi?
Bir de baştan beri kundağa alışmamışsa asla rahat durmaz, daha da sıkılır rahatsız olur.
bahsettiginiz ürünü bilmiyorum ama bebegin gaz sıkıntısına sizin gözetiminizde yüz üstü yatırmayı deneyin.
sırtını bebe yagı ile ovalamak iyi gelebilir.
bir de sizi hissediyor ya bebeginiz üzerinizde ki stres ona aksediyor ondan da huzursuz olabilir.
sıcak su torbası da deneyin.
bahmayın daha evler ısınmadı bebek için hala serin
Yüz üstü yatırmaya pek cesaret edemiyorum ben.
Gece korkuyorum burnunun üzerinde durma alışkanlığı var.
Birde sevmiyor huzursuz oluyor.
Hergün masaj yapıyorum biraz iyi geliyor ama emdikten sonra silbaştan herşey :)
Evim tam tersine çok sıcak 26 derece.
Evet bende ki gerginliği de alıyordur muhakkak.
Dün bebeğimin aşırı gazı vardı. Hiç uyutamadım. Kendi hastalığımdan dolayı gece elma kabuğu suyu içtim 2 bardak, sabah da 2 bardak içtim. Bugün bebeğim Maşallah çok rahat gaz çıkarıyor ve mışıl mışıl uyuyor. Ben bunu elma kabuğuna bağlıyorum. Bir deneseniz mi?
Bir de baştan beri kundağa alışmamışsa asla rahat durmaz, daha da sıkılır rahatsız olur.
Ellerini kundakladım hep. Ondan umutluyum :)
Kimyon da deneyebilirsin o da iyi geliyor.
Bende denerim dediğini umarım işe yarar. Bunaldım artık sallana sallana geziyorum 46 kiloya düştüm yine
Taze elmayı soyup kaynattın mı?
Bu arada değişir 3 gün rahat ediyorsa 1 hafta tam tersi. 3 gündür gündüz uykusu yok gece de saat başı uyanıyor.
Ellerini kundakladım hep. Ondan umutluyum :)
Kimyon da deneyebilirsin o da iyi geliyor.
Bende denerim dediğini umarım işe yarar. Bunaldım artık sallana sallana geziyorum 46 kiloya düştüm yine
Taze elmayı soyup kaynattın mı?
Bu arada değişir 3 gün rahat ediyorsa 1 hafta tam tersi. 3 gündür gündüz uykusu yok gece de saat başı uyanıyor.