İşe yarıyor mu sizce kızlar ? merakımı mazur görün..

yukiik

KendimeYeniBirNedenLazım
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2009
534
3
96
İstanbul
Kızlar bir konu da fikir almak istiyorum kuaförlerde yaptıkları cilt bakımları işe yarıyor mu sizce ben evde yapıyorum bakımımı temizleme jeli tonik peeling ama istediğim kadar parlak sağlıklı olmuyor cildim ben hem ışıldasın hem de sıkı görünsün istiyorum bunun için kuaföre mi gitmeliyim

Cilt bakimi yaptirdigin yer cok onemli bence.Herhangi bir kuaforde sakin yaptirmayin.Guzellik merkezlerinde yaptirin ve hijyenik olsun.Ben cilt bakimi kursuna gittim ve cogu kuafor cok bastan savma yapiyorlar.Siyah nokta yada sivilce temizleme islemi sirasinda leke birakabiliyorlar.

Kuaförlerin yaptığı cilt bakımının evdeki cilt bakımından pel bir farkı yok canım.
Güzel bir cikt bakımı yaptırmak istiyorsan Güzellik uzmanlarından yardım almalısın.
Merkezlerine git gayet güzel yapıyorlar. ama heryerede güvenme. Gitmeden önce bir araştır derim :)

eşimin yüzü burnu rengi koyuydu,siyah noktaları vardı onlar asla gitmez derdim bi gün cilt bakımına gitmiş adam resmen bebek pembesi olmuştu gözenekleri sıkışmış hiç bir siyahlık kalmamıştı. bende gitmeyi düşünüyorum fakat hep alışırım para dayanmaz

bende bir güzellik merkezinde bir defa yaptırdım baya güzeldi ben kimseye söylemedim
ama herkes senin cildin ışıl ışıl parlıyo ne yaptın sen dediler çok hoşuma gitmişti
bende evde suna dumankayanın bazı maskelerini yapıyorum zmn zmn cilt bakımına her ay
gitmek gerekiyormuş ama ona maddiyat dayanmaz

Ben yaptırıyorum arada. İlk yaptırdıgım yer vardı ciddi manada fark ediyordu sonra bi baska güzellik merkezine gittim hiç farkı olmadı. Şehir değiştirdim burada da cilt rengini açma ve çiller icin kimyasal peeling yaptırdım bi kaç seans sonra lazerle cilt lekerini giderme yaptım. Tabiki faydası oldu ama çok maddi külfet. Neutriganın cilt temizleyici + nemlendirici yüz kremini kullanıyorum o da cidden cildimi toparlıyor parlaklaştırıyor. Kaç marka krem denedim en iyi bu marka cıktı düzenli kullanıldıgında cildim hep parlak kalıyor. Böylece bu cilt açtırma işlemi boşa gitmemiş oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…