İshal kusma

baby5867

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2021
11
1
1
35
Annelerim 2 gündür dehşet biçimde ishal sorunu yaşıyorum ki öyle böyle değil ben hayatımda böyle bişey yaşamadım çok afedersiniz ama sanki küçük tuvaletimi yapıyor gibiyim şaşıp kalıyorum dur durakta bilmiyor karnım sürekli hareket halinde daha 4 haftalık hamileyim kana baktılar kovit testi bile yaptılar enfeksiyon çıktı CRP (türdimetrik) 0-5 yerine 66,5 çıkmış bugün tekrar hastaneye çağırdı hoca tekrar testleri yapacağım diye yaşayan oldu mu böyle bi sorun korkuyorum nedense

Genel olarak salgın var aynısını bende yaşadım 2 günde resmen hayatım kaydı diyebilirim dehşet bir halsizlik bulantı inanın ayakta duramıyordum bile içme sularından kaynaklı oluyor doktor net bir şekilde dedi ki asla çeşme suyu kullanmayın gerekirse tüm yemeklerinizi damacana sudan alın çay kahve de dahil kullanmaya devam ederseniz sürekli olarak bu enfeksiyonu kaparsiniz dedi bu arada dehşet bulaşıcı evde kim varsa sıra ile olucaksiniz bütün çevrem 1ay içinde oldu hastanelerde de baya yoğunluk var en iyi gelende malesef serum hamilelik durumunda nasıl olur bilmiyorum ama ben serum yiyene kadar duzelemedim en son serumdan sonra kendime gelmiştim Allah şifa versin bu arada haşlanmış patates ve probiyotik li urunler de çok iyi geliyor doktor özellikle yoğurt peynir süt gibi ürünler çok tedavi eder bu süreçte dedi aklınızda olsun

Serum işe yaramıyorum yemek yiyemiyorum sadece meyve suyu ayran içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…