İshal mi değil mi bilmiyorum..

nur51

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2009
191
0
96
Niğde
bebesım ıkı gundur sık dıskılıyor gunde 5 6 yı buluyor ama su gıbı deıl normal nedenkı acaba daha once gunde en fazla 1 2 yapardı neden olmus olabılırkı 1 ay oncede boyle olmustu dr ye gıtmıstık tahlılı temız cıkmıstı neden sık yapıyorkı bızım gıbı olan varmı dısle alakalı olabılırmı

Buğrahan'da tam aksi bundan 1 ay öncesine kadar hergün ne sert nede sulu normal dışkılardı ama 1 aya yakındır yavrum 2 güne bir, çok az ve katı yapıyo tabi ağrısı falan oluyo bu yüzden:çok üzgünüm: zeytinyağı içiriyorum günde 1 çay kaşığı öyleyken katı ve az yapıyo:çok üzgünüm:

nurcum tahlillerde temiz çıktıysa sindirim sistemi hızlı çalışıyor olabilir ve sıvı gıdalarıda çok alıyorsa o yüzden cıvıktır canım meraklanma, Allah korusun farklı bişey olsa bence hem tahlilede çıkardı hemde ishal haricinde başka şeylerde olurdu kusma ateş gibi... meriçte öle yemesiyle alakalı bazen katı şeyler yer hafif sert olur kakası, ama sulu şeyleri çok yediği içtiği zaman cıvıkımsı oluyor... sık sık bak bakalım kakasında herhangibi yabancı madde var mı :)) aklına kötü şeyler getirme... kan olmadığı sürece yada küçük kurtcuklar adı neydi unuttum bence tehlikeli bi durum yoktur... kabız olması daha zor ayrıca abimin oğlu hala kabız 3 yaşında olmasına rağmen, küçükken 2-3 gün yapamadığı oluyordu dr. ilaç vermesine rağmen...

cnm saolun yazılarınız ıcın tahlılı 1 ay once yaptırmıstım gene boyle olmustuda ondan ama hala gecmedı yrn sabah dr ye goturcem bakalım temız cıkar ıns.bugun 6 defa yaptı su gıbı ıns.gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…