Çocuk Hastalıkları Ishal....

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Anladım geçmiş olsun ben de o sebeple genel durumu iyiyse bile geçmiyor ise Dr götürün mutlaka dedim ama dediğim şase ilaç değil probiyotik benim oğlum 4 yasında her antibiyotik yazdığında Dr mutlaka onlardan alıp veriyorum çünkü antibiyotik ishal yapıyor zaten kendi Dr umuz önermişti biraz pahalı SGK ödemez ama kullan demişti şimdi acilde yazsa antibiyotik ben alıyorum eczaneden
Cok tesekkur ederim o zaman bende sorayim eczaneye yarin randevudan sonra

taşa bastıysa farknda olmadan yaramazlar o yaşlarda çorap barındırmıyorlar ayaklarnda
Aynen kovalamaca oynuyoruz birde elektrikler gitti sabaha kadar usuduk o gece kustu sonrada ishali basladi birde taze fasulye yedrmistim ondanmi diye dusundum ama oyle olsa bu kadar uzun surmez heralde

Anladım geçmiş olsun ben de o sebeple genel durumu iyiyse bile geçmiyor ise Dr götürün mutlaka dedim ama dediğim şase ilaç değil probiyotik benim oğlum 4 yasında her antibiyotik yazdığında Dr mutlaka onlardan alıp veriyorum çünkü antibiyotik ishal yapıyor zaten kendi Dr umuz önermişti biraz pahalı SGK ödemez ama kullan demişti şimdi acilde yazsa antibiyotik ben alıyorum eczaneden
Hayırlı akşamlar benim oğlum antibiyotik kullanamiyor hassas bağırsak sendromu var beş yadinda ve şuan an hasta boğazı kizarik ateş var antibiyotik kullanmadan atlatmaya çalıyoruz ama olurda gecmezse ve kullanmak zorunda kalırsak dizin kullandığınız probiyotigin adı ne ve nadil kullandınız yani ilaçtan önce mı sonra mı lütfen yardımcı olun

Back
X