ishal

ladym

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2010
713
511
103
32
kızlar herkesin bir derdi vaar çocuklar büyüdükce dertler sekıl degıstrıo ve hıc bıtmıyoo
oğlum 15 aylık ishal olmuştu doktora götrdük tahlil yaptı mıkrop felan yok dedı normal ıshal dedı su içiyor zaten bol bol ishal kesici toz verdi surup verdi bir kac gun kullandık yavas yavas topladı ve geçti
bugün sabah 7 den bu vakte kadar 3 kez yapmış ve sulu yapmış kakasını niye oluyor bilmiyorum çocuğuma kaynanam bakıyor. yediği değişik birşey yok ama bahçesi var içinde tulumba var o pis suyu ellettrme götürme diyor eşim dün gene oraya goturmustu elletmedm suyu dedı ben bısey sormadan bende cocugumu aldm geldim bişey demedim ordan mıkrop mu aldı Allah'ım bu calısan annelere kendı annelerı veya kv ler niye laf dinlemeyip eziyet ediyolar ben anlamıyorum kızlar bu ishal dişleri çıkıyor diye mi oluyor ne yapacagımı sasırdım rahat bir uyku rahat bir nefes alamıyorum ben cok ehvamlıyım birde muz seftalı felan yedırıyorum hergun zaten baska neler yapabilirim.
bir akıl verir misiniz? tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
teşekkürler

Benim bebeklerim de ishal bu ara..
Sabahtan beri biri 3 kez, diğeri 2 kez yaptı.
Bez değiştirmekten helak oldum:bicak:

Rota aşıları da var ondan yana bir nebze rahatım.

Bol su içiriyorum.patates yedirdim az evvel.
Muz ve süt de veriyorum..

Yalnız birkaç bebekli tanıdıktan da duyduö bu ara salgın olabilir

Birkac gune gecmezse doktora goturun. Bol bol su icirmeyi de ihmal etmeyin. Sute allerjisi falan mi var acaba.

MUZ YEDIRIN BEBİŞE OLABILIYOR BENIM BEBİŞ 21 GUNLUKKEN OLMUŞTU HEMDE ROTA ONEMLI OLAN GENEL DURUMU...

Ayaklarada dikkat yaz diye bebekler ciplak ayak tutuluyo.
Kizimin ayagindan coraplarini sadece yatmadan yatmaya cikaririm
Henuz tam olarak kendileri ifade edemedikleri icin elleri ayaklari terliyo sonra buz kesiyo
Ufak bi tavsiye corapsiz tutmayin bebisleri bide bunu dene

rota aşısı oldu ,çorapsız durmuyor ,doktora götürdük bi sorunu yok suyuda bol bol içiyor ama ishal işte :/

yan komsunun kızıda ıshal ama onda mıkrop varmıs oda oglumdan uc ay buyuk sut isale iyi gelmez diyorlar nekadar dogru bılemıyorum.

Back
X