Bi bakıcı bulamaz mısınız ? Bende olsam kv ve annemin bakmasını istemem
Öyle deme çalışmak sosyallik kendine güven getiriyor . Çocuk zaten belli bir yaşa gelince kreşe başlarBakıcı fiyatları benim maaşın yarısından fazlasını goturur yani calismamin bir anlami olmaz.
Maddi cok buyuk problemim yok ama esimle kirada oturuyoruz kiralar yuksek ve giderler cok ikimiz calistigimiz ucu ucuna yetiyor her sey cocuk olursa nasil olur bilemiyorum ya ucu cuna yeter hic bir birikim yapamadan geciniriz belki de zoorlaniriz ben de tam olarak bilemiyorum o yuzden bu kadar genel konusuyorum esim muhendis 4500 maasi var 1000 lira kira oduyoruz.çok genel soruyorsunuz. maddi probleminiz var mı? siz çalışmasanız zorluk çeker misiniz?
Ben olsam işi bırakmam doğum izni ücretsiz izin yıllık izin vs ne varsa kullanırım izinler bitince de bakıcı bulurum .
Doğum izni kaç ay hakkınız var yasal olarak?6 ay ucretsiz izin istesem bu sefer caliatigim yerdeki insanlar birini alacak yerime ve geri dondugumde nasil bir ortamla karsilasirim bilemiyorum. Ihtiyac kalmayabilir bana ondan korkuyorum.
Doğum izni kaç ay hakkınız var yasal olarak?
Benim tavsiyem izin kullan iş Bırakma çünkü iş bulma konusu sıkıntı oluyor sonradan hele de eve kapanınca bebek doğunca artık kadınlar için iş hayatı bitiyor gibi bşy oluyor .Ucretli 4 ay onu da 8 aylik olana kadar kullanmayip son anda kullanmayi dusunuyorum insallah. Ama mide bulantilarim ve sikintilarim arttiki artik korkmaya basladim suan kimse bilmiyor is yerimde belli de etmiyorum.
Benim tavsiyem izin kullan iş Bırakma çünkü iş bulma konusu sıkıntı oluyor sonradan hele de eve kapanınca bebek doğunca artık kadınlar için iş hayatı bitiyor gibi bşy oluyor .
Ama yine de sen bilirsin
Izin iste ya vermezlerse de yasal hakkın var . Sonrasında süt iznin var . Yıllık izinlerini kullanma bir de doktordan rapor alırsın olur biter . Çıkaramazlar merak etme .Isi birakmayi ben de istemiyorum ama kala kaldim boyle. En son ne pahasina olursa olsun izin isticem.
Maddi cok buyuk problemim yok ama esimle kirada oturuyoruz kiralar yuksek ve giderler cok ikimiz calistigimiz ucu ucuna yetiyor her sey cocuk olursa nasil olur bilemiyorum ya ucu cuna yeter hic bir birikim yapamadan geciniriz belki de zoorlaniriz ben de tam olarak bilemiyorum o yuzden bu kadar genel konusuyorum esim muhendis 4500 maasi var 1000 lira kira oduyoruz.
Bakıcı fiyatları benim maaşın yarısından fazlasını goturur yani calismamin bir anlami olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?