- 27 Ocak 2020
- 2.081
- 3.747
- 63
- 22
- Konu Sahibi Portakalmarmelat
-
iyi biri çünkü gerçekten yardımcı olmuştu birçok konuda tek kötü huyu bu öyle diyim.Siz de onu işiniz düştükçe arayın mesela? Öyle arkadaşlığa böyle arkadaşlık. Ben olsam görüşmem, işi düştüğünde de açmam telefonunu, siz neden zorlanıyorsunuz ki bitirmekte?
gerçekten iyi bir insan bir çok konuda yardımcı oldu bana ama tek kötü huyu bu öyle söyliyim bu yüzden kötü göremiyorum şans veriyorum sürekliBir gün attigi mesaja cevap verme veya arayinca açma, senden degerlisi olmaz.
Ve evet hala surdurdugunuz icin hata sizde.
Ben yakın arkadaşlarımla bile sürekli iletişim halinde olmayı sevmem gerekmedikçe konuşmam pek. Yüz yüzeyken vakit geçirmeyi daha çok severim. Arkadaşınız da benim gibi olabiliriyi biri çünkü gerçekten yardımcı olmuştu birçok konuda tek kötü huyu bu öyle diyim.
İnsanların hayatında bir kaç çeşit arkadaş vardır..İyi geceler kk sakinleri :)
benim bir arkadaşım var daha önce yüzüne karşı işin düşmeyince aramıyorsun dedim oda tamamen koparmıştı iletişimi sonra bir arkadaş aracı oldu barıştırdı bizi ama kızın bir huyu var aşırı umursamaz ve karşı taraf yazmadan asla yazmaz. Böyle insanlar nasıl oluyor merak ediyorum kız iyi biri gerçekten iyi ama işi düşmeyince yazmıyor selam vermeden direk konuya geçiyor ve bitiriyor konuşmayı bilmiyorum sürekli şans veriyorum ama insanlar değişmiyor galiba sürünmeyi mi seviyorum nedir
Arkadaşımın aynen böyle bi arkadaşı var kız kendi derdini anlatır dururdu iki saat ama karşısındaki anlatmaya kalksa dinlemezdi doğru düzgün zaten uzun da sürmedi bitirdiler arkadaşlıklarını bilemedim inşallah düzelir arkadaşında biraz zor böyle insanlara katlanmakİyi geceler kk sakinleri :)
benim bir arkadaşım var daha önce yüzüne karşı işin düşmeyince aramıyorsun dedim oda tamamen koparmıştı iletişimi sonra bir arkadaş aracı oldu barıştırdı bizi ama kızın bir huyu var aşırı umursamaz ve karşı taraf yazmadan asla yazmaz. Böyle insanlar nasıl oluyor merak ediyorum kız iyi biri gerçekten iyi ama işi düşmeyince yazmıyor selam vermeden direk konuya geçiyor ve bitiriyor konuşmayı bilmiyorum sürekli şans veriyorum ama insanlar değişmiyor galiba sürünmeyi mi seviyorum nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?