• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşi evine çok uzak olanlar var mı bana fikir verin arkadaşlar ?

aynı dertten muzdaribim ankarada. 1350 kira verip birde evden işe gitmek için hergün sadece gidiş
135 km yapıyorum.gidiş dönüş 270.Şimdilik raporluyum ama bebek doğunca hala tayinim olmazsa bu durum çok zor olacak .
ev alın evet ama bunu okadar yol yapmayı göze alarak seçmeyin.Bazen inanın dayanılmaz oluyor.Yada eşiniz kredide zorlanmayacaksa oturun kpss çalışın derim
Evet ama herkeste benim bir şeyleri göze almamı bekliyor nedense fedakarlık yapan hep kadın oluyor zaten.Bilemiyorum bu belirsizlik beni deli edecek artık.Siz de çok fazla kira ödüyormuşsunuz keşke ev değiştirme şansınız olsa madem kira hani.

benim bir arkadaşım kalecik ilçesinden ankara sincan'a gidiş geliş yapıyor sabah 6 da minibüse biniyor akşam 9 da evine giriyor. Çalışmak kolay değil canım. Birşeyler sahibi olmak istiyorsak çalışacağız
Büyüklerimde bana aynı şeyi söylüyor ve çok doğru emek vermeden olmuyor bazı şeyler katılıyorum.Ama alternatif çok aslında kocaman şehirde ve sanki hiç alternatif yok gibi davranılması biraz beni düşündüren.Yani bu eziyeti boşuna çekecekmişim gibi geliyor bazen.

Örnek dairesi var bir arkadasimız aldı 3 oda 1salon cok lüks olamayanı sectiler 280 bın 10 yıl odemelı 1.750 aylık taksiti 2016 Aralık ta teslim dediler tabi peşinat işitiyorlar
Site olarakta kreşi eczanesı marketi vs herşeyi kendi içinde yapılan bir site
Blok ve müstakil tarzında yapılıyor
Batıkente eryamana cok yakın
Yaptacıktan daha guzel
Birde batıkente atakent var orasıda sıfır faizle kendısı kredı verıyor
Eğer faiz falan yoksa evet ödenebilir aslında biraz zorlayarak yani en azından batıkentte oturmuş oluruz güzel bi semt.Zaten burdaki yorumları okudukça yapracıktan soğudum gerçekten ev alma fikrini ertelicem galiba.

Back
X