işi gücü,bütün derdi futboll!!

mirrorr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2012
73
0
0
Bursa
(Biraz uzun oldu ama okuyup yardımcı olursanız cok sevinirim,simdiden cok tesekkür ediyorum) Ilk önce şu ayrıntıyı vermeliyim; 2 senedir süren bir ilişkimiz var sevgilimle. Onun beni sevdiğinden eminim,değer verdiğinide cok iyi biliyorum.

Amma gel gelelim şu futbol işine!!
Sürekli idmanları,antremanlari maclari var. Amatör olarak oynuyor. Ama tüm hayatı futbol oldu sanki. Bana vakit bile ayıramıyor. Buluştuğumuzda 1 saat görüştük diyelim, maçı olduğu için yine sahaya gidiyor. Beni baya geri plana attı gibi geliyor. Hani kızlarla asla işi yok,doğru dürüst normal kız arkadaşı bile yok. Futbola sarmış durumda,geçen sene bu kadar değildi. Ona aslında destek olmak istiyorum ama içimden gelmiyor. Ben bir şey demiyorum tabiki de onu bu konuda kısıtlama hakkina sahip değilim. Ama bana biraz vakit ayirsin,süpriz yapsın,biraz heyecan olsun istiyorum :( Sizce ne yapmalıyım,moralim bozuluyor düşündükçe. yada ben mı abartiyorum? birde dün hastanelik oldu. üşütmüş. 3 serum takıldı. tabi bu koşmaya terlemeye bünye mı dayanır. uzuyor beni ya. bide onceden kanser olduğu için bünyesi gribe bile dayanıksız :( terli terli suları içiyor birde sonra duş derken hoop hastalık..

Her insanın hayatında işi dışında yapmaktan zevk aldığı bişeylerin olmasından doğal ne var ki...
Amatör futbol hafta içi antremanları ve hafta sonu maçları ile yoğun sürer eşimden bilirim.
Ben çok kez izlemeye gitmişimdir maçlarını.Onun ve sizin için sorun olmazsa deneyin.
Ben futbol izlemeyi severim,eşimin şansı buydu.
Eğer profesyonel olarak ilerleme şansı var ise bence bunu iş gibi görün.
Antremanlar 1 saat onun dışında yine sizin sevgiliniz.
Hep iç içe hep yan yana gerek yok.
Nefes biraz.....

Güzel bir üslupla üzüldüğünü,sana daha fazla vakit ayırmasını istediğini söyle..Özlüyorum senin için endişeleniyorum şeklinde tersine gitmeden söyle bunu.Hayatındaki en önemli varlığı sorsan sen olduğunu söyler değil mi? O zaman buna göre davransın ve zamanını maça ayırdığı kadar sana da ayırsın aradaki dengeyi tuttursun yani.Abartmıyorsun ayrıca baya sinir bir durum ve ben maçtan nefret ederim.Tabi şimdi çocuğu bu hobisi için de yargılama hakkına da sahip değiliz..

evet,antremanlari 1-2 saat. Ama o süre haricinde de bana vakit ayiramamasindan şikayetçiyim ben zaten. Ben de cok doğal karşılıyorum,onu kisitlayamam ve sıkan birisi değilim. sorun abartmasi. Profosyonel olma şansı oldukça yüksek. Benim demek istediğim, bana eskisinden daha az vakit ayiriyor,bazense aklına dahi gelmiyorum. Düşüncelerin icin cok tesekkurler.

Esmanur; deneyeceğim birde öyle konuşacağım. Umarım ise yarar. Ben susuyorum kırılmasın diye de bir şey demiyorum hiç. Ayrıca beni anladigin için teşekkür ediyorum:)

Back
X