(Biraz uzun oldu ama okuyup yardımcı olursanız cok sevinirim,simdiden cok tesekkür ediyorum) Ilk önce şu ayrıntıyı vermeliyim; 2 senedir süren bir ilişkimiz var sevgilimle. Onun beni sevdiğinden eminim,değer verdiğinide cok iyi biliyorum.
Amma gel gelelim şu futbol işine!!
Sürekli idmanları,antremanlari maclari var. Amatör olarak oynuyor. Ama tüm hayatı futbol oldu sanki. Bana vakit bile ayıramıyor. Buluştuğumuzda 1 saat görüştük diyelim, maçı olduğu için yine sahaya gidiyor. Beni baya geri plana attı gibi geliyor. Hani kızlarla asla işi yok,doğru dürüst normal kız arkadaşı bile yok. Futbola sarmış durumda,geçen sene bu kadar değildi. Ona aslında destek olmak istiyorum ama içimden gelmiyor. Ben bir şey demiyorum tabiki de onu bu konuda kısıtlama hakkina sahip değilim. Ama bana biraz vakit ayirsin,süpriz yapsın,biraz heyecan olsun istiyorum
Sizce ne yapmalıyım,moralim bozuluyor düşündükçe. yada ben mı abartiyorum? birde dün hastanelik oldu. üşütmüş. 3 serum takıldı. tabi bu koşmaya terlemeye bünye mı dayanır. uzuyor beni ya. bide onceden kanser olduğu için bünyesi gribe bile dayanıksız
terli terli suları içiyor birde sonra duş derken hoop hastalık..
Amma gel gelelim şu futbol işine!!
Sürekli idmanları,antremanlari maclari var. Amatör olarak oynuyor. Ama tüm hayatı futbol oldu sanki. Bana vakit bile ayıramıyor. Buluştuğumuzda 1 saat görüştük diyelim, maçı olduğu için yine sahaya gidiyor. Beni baya geri plana attı gibi geliyor. Hani kızlarla asla işi yok,doğru dürüst normal kız arkadaşı bile yok. Futbola sarmış durumda,geçen sene bu kadar değildi. Ona aslında destek olmak istiyorum ama içimden gelmiyor. Ben bir şey demiyorum tabiki de onu bu konuda kısıtlama hakkina sahip değilim. Ama bana biraz vakit ayirsin,süpriz yapsın,biraz heyecan olsun istiyorum