işi gücü,bütün derdi futboll!!

mirrorr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2012
73
0
0
Bursa
(Biraz uzun oldu ama okuyup yardımcı olursanız cok sevinirim,simdiden cok tesekkür ediyorum) Ilk önce şu ayrıntıyı vermeliyim; 2 senedir süren bir ilişkimiz var sevgilimle.Ve birbirimizin ilk sevgilisiyiz,ilkiyiz. Onun beni sevdiğinden eminim,değer verdiğinide cok iyi biliyorum.

Ama gel gelelim şu futbol işine!!
Sürekli idmanları,antremanlari maclari var. Amatör olarak oynuyor. Ama tüm hayatı futbol oldu sanki. Bana vakit bile ayıramıyor. Buluştuğumuzda 1 saat görüştük diyelim, maçı olduğu için yine sahaya gidiyor. Beni baya geri plana attı gibi geliyor. Hani kızlarla asla işi yok,doğru dürüst normal kız arkadaşı bile yok. Futbola sarmış durumda,geçen sene bu kadar değildi. Ona aslında destek olmak istiyorum ama içimden gelmiyor. Ben bir şey demiyorum tabiki de onu bu konuda kısıtlama hakkina sahip değilim. Ama bana biraz vakit ayirsin,süpriz yapsın,biraz heyecan olsun istiyorum :( Sizce ne yapmalıyım,moralim bozuluyor düşündükçe. yada ben mı abartiyorum?

sürekli içiçe olmak da iyi değil ama yerinde olsam ona birazcık sitem ettikten sonra ben de kendime uğraşacak bişeyler bulur, hayatıma bakardım. yani çok sıkmazdım kendi kendisinin düşünmesini beklerdim

bunları kendisine söylemelisin bana zaman ayrımıyosun diye bakıyosun aynı sende kendi keyfine bak bakalım ne olcak

Erkek arkadaşın bana biraz asosyal gibi geldi :26:
Bu durumda tek ilgi alanı futbol kalıyo sanırım

aaah ah aynı benımkı

geçen sene daha beterdı, bu sene bıraz duruldu dıyordum kı şımdıde süper lıg dıye tutturdu

topçu olcak beyfendı

sabırla beklıyorum, ama bız aynı ülkelerde değılız, ben yanına gıdınce asla futbolun f sı geçmez gıtmez ıdmanlara

o konuda şanslıyım ben yokken gıtsın ses etmem :27:

Futbola bu kadar önem veriyorsa, karışma derim.
Sesini bile çıkarma bence.
Eğer çok ilgisiz kaldığını hissediyorsan, "Futbol yüzünden bana ilgisizsin vs." tarzında başlama cümlelere.
Şu tarzda birşey söyleyebilirsin. "Seni çok özlüyorum, çok seviyorum. Seninle daha çok vakit geçirmek istiyorum, olur mu" gibi.
Eğer sen işin işine futbolu katarsan, tek ilgi alanı bu olduğu için, sen onun hayatına çok karışıyormuşsun, onun mutlu olduğu şeyleri ondan kısıtlıyormuşsun gibi hissedecek.

Erkek arkadaşımın asosyallik bir durumu yok. Ama arkadaş çevresı genelde takımdan,futboldan. Maçtan çıkıyorlar mesela, bir yerlere gidiyorlar beraber muhabbet falan gezmesini de ihmal etmiyor onlarla. Dediğiniz gibi konuşacağım bakalım,umarım ise yarar. :( Özetle ben onun futboluna tabiki de karismiyorum hayatının merkezi ben olmamaliyim zaten. Bunu istesem bencillik olurdu..

Futbola bu kadar önem veriyorsa, karışma derim.
Sesini bile çıkarma bence.
Eğer çok ilgisiz kaldığını hissediyorsan, "Futbol yüzünden bana ilgisizsin vs." tarzında başlama cümlelere.
Şu tarzda birşey söyleyebilirsin. "Seni çok özlüyorum, çok seviyorum. Seninle daha çok vakit geçirmek istiyorum, olur mu" gibi.
Eğer sen işin işine futbolu katarsan, tek ilgi alanı bu olduğu için, sen onun hayatına çok karışıyormuşsun, onun mutlu olduğu şeyleri ondan kısıtlıyormuşsun gibi hissedecek.

Aynen kesinlikle dediğin gibi. Geçenlerde demiştim 'futbolun maçların idmanların derken beni unuyosun' tarzında bir şeyler dedim. Pek umursamadi,aslında bana cok değer verdiğini biliyorum. Ve sürekli şunu diyor: futbolcu olduğum an ilk isim seni babandan istemek olucak,istediğimiz her şeyi yapabileceğiz diyor. bunu düşünmesi beni öyle mutlu ediyor ki gel de kız simdi:) ama bi futbolu bi beni yurutemiyor gibi. Senin dediklerini uygulayacagim,cok teşekkür ederim güzel yorumun iciin..

Back
X