kızlar sevgilim iş yerinde patronuyla çok sorun yaşıyo, çok defa istifa etme aşamasına geldi ama yeni iş bulmadan da istifa etmek istemiyo, ama yaşadığı sorunları bana çok yansıtıyo, sürekli morali bozuk, "noldu, bi sorun mu var" diyince "aşkım biliyosun işte, senle alakası yok, bıktım artık bu işten de, patrondan da..." diye başlıyo sayıyo bir sürü şey sonra neyse yaa sonra konuşalım diyo, sürekli bi moral bozukluğu, "sakın iş bulmadan istifa etme" diyorum ben de, çünkü çok sıkıntı çeker öyle olursa, babasının kredi borcunu ödemesine yardım ediyo, ev arkadaşlarıyla kalıyo kirasıydı, faturasıydı bir sürü masrafı var; ama onun bu moral bozukluğu ve bana yansıtması da canımı sıkıyo, kendisi de üzülüyo sonra, "sana da ayıp oluyo ama" diyo... offf...
sadece biraz rahatlamak için yazdım, okuyanlara şimdiden teşekkürler...
zaten sadece sesiyle idare etmek zorundayım, bi de patronuyla tartıştığı günlerde sesine bile hasret kalıyorum, tabi moral bozukluğunu etrafına yansıtması normal, dediğim gibi sadece içimi dökmek için yazdım; bi de bi keresinde benim biraz moralim bozuktu, sesim biraz soğuk gelmiş galiba o zaman bana "benden kaynaklanmayan bi problemin için bana niye tavır yapıyosun, niye bana yansıtıyosun bunu" demişti ama kendisi aynısını yapıyo bazen:)) ama bu iş meselesi benim de canımı sıkıyo, sabahtan akşama kadar yaklaşık 14 saat çalışıyo (7-21 arası) ama patronu hep daha fazlasını istiyo, bi geç kalsa bir sürü hakaret; çok da gururludur aşkım benim; o da karşılık veriyo; tartışma oluyo sürekli; tamam iş veren olabilir bi insan ama karşısındaki de çocuk deil yani...:umursamaz:ayyy al birini vur ötekine.... nişanlım da işinden yana dertli. kendi işleri abisiyle tartışıp duruyor vs... canı sürekli sıkkın ve hep bana yansıtıyor... sorunca ya yok birşey diyor, ya senle ilgisi yok diyor... 5 aydır böyle... geçenlerde gözünü korkuttum bu iş böyle devam etmez diye.. biraz düzelir gibi oldu ama çok da değil yani..... ben de ne yapacağımı bilmiorum.... mantıksızca davranıyorlar... ben o kadar konuştum anlattım hatta yazdım... bana mısın demedi... maalesed bizim yapabileceğimiz pek birşey yok, ya kabulleneceğiz ya da eyvallah diyeceğiz
zaten sadece sesiyle idare etmek zorundayım, bi de patronuyla tartıştığı günlerde sesine bile hasret kalıyorum, tabi moral bozukluğunu etrafına yansıtması normal, dediğim gibi sadece içimi dökmek için yazdım; bi de bi keresinde benim biraz moralim bozuktu, sesim biraz soğuk gelmiş galiba o zaman bana "benden kaynaklanmayan bi problemin için bana niye tavır yapıyosun, niye bana yansıtıyosun bunu" demişti ama kendisi aynısını yapıyo bazen:)) ama bu iş meselesi benim de canımı sıkıyo, sabahtan akşama kadar yaklaşık 14 saat çalışıyo (7-21 arası) ama patronu hep daha fazlasını istiyo, bi geç kalsa bir sürü hakaret; çok da gururludur aşkım benim; o da karşılık veriyo; tartışma oluyo sürekli; tamam iş veren olabilir bi insan ama karşısındaki de çocuk deil yani...:umursamaz:
yok zaten bi kere bile demedim, niye böle davranıyosun diye; eğer sesi soğuk geliyosa anlıyorum bi sorun olduğunu; anlatmak ister misin diyorum; genelde o anda anlatmaz ama sonra içini dökerken anlatır; maşallah diyim bikiç gündür de işte her fırsatını bulduğunda beni arıyo; sanki soğuk davrandığı günleri telafi etmek ister gibi, çok şeyin üstesinden geldik beraber bunu da aşıcaz, zaten ne yapıcaz bu iş meselesini diye konuşuyoruz bikaç gündür, bu meseleyi de halletcez inşallah...
bu arada söylediklerini yapmayı çok isterdim ama malesef başka bi ilde kendisi, 5 aydır da görmüyorum, hasret de bastırıyo bi taraftan, çok da özledim, bezen çok uzun mesajlar atıyorum, çok hoşuna gideceğine emin olduğum şeyler yazıyorum -tatlicadiarzu- :asigim:
teşekkür ederim iyi dileklerin için:)) ayrı illerdeyiz ama bi dakka bile ondan vazgeçmeyi düşünmedim, her karanlığın ardında bi aydınlık varsa eğer biz yeterince karanlıkta kaldık, onunla beraber aydınlığa çıkma dileğiyleBu çok güzel işte yerimseniben Sende olabildiğin kadar destek oluyormuşsun... Süperkaydirigubbakcemile5
Ayrı ilde ollmanıza üzüldüm canım benim ama sevginizin bir ömür boyu sürmesini diliyorum:Saruboceq:
opuyorumnanaktan
teşekkür ederim iyi dileklerin için:)) ayrı illerdeyiz ama bi dakka bile ondan vazgeçmeyi düşünmedim, her karanlığın ardında bi aydınlık varsa eğer biz yeterince karanlıkta kaldık, onunla beraber aydınlığa çıkma dileğiyle:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?