'IŞİD Ezidi kadınları 5 bin dolara Araplara satıyor'

tiona

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mart 2010
28.022
14.077
498
47
http://www.posta.com.tr/dunya/HaberDetay/-ISID-Ezidili-kadinlari-5-bin-dolara-satiyor-.htm?ArticleID=2
'IŞİD Ezidi kadınları 5 bin dolara Araplara satıyor'
Silopi'ye sığınan Ezidilerden Bekir İlyas, bölgede 500 kadının IŞİD tarafından kaçırıldığını ve 5 bin dolara Araplara satıldığını söyledi

40191

IŞİD'in ele geçirdiği Sincar'dan (Şengal) kaçarak Şırnak'ın Silopi İlçesi'ne sığınan Ezidilelerin sayısı 2 bine yükseldi. Çadır ve deprem konutlarında barınan Ezidiler, günlerce süren zorlu bir yolcuktan sonra canlarını kurtarıp Türkiye'ye geldiklerini dile getirirken, geride bıraktıklarının hayatlarından endişe duyduklarını söyledi.
Ezidilerden Bekir İlyas, 500'e yakın kadın ve kızların IŞİD üyeleri tarafından kaçırıldığını iddia ederek, "Kimi esir alındı, kimi kuma olarak satıldı. Genç kızlarımız ise Arap yarımadasına götürüldü. Burada zenginlere 5 bin dolar gibi paraya satılmaya başlandı. Bu dramı hiç kimse görmüyor mu? IŞİD'liler halkın arasına karışarak çok sayıda kadın ve çocuğu öldürdü. Kadınlarımızın çoğunu kaçırdı. 3 gün boyunca Şengal Dağı'nda kaldık. Yemek ve su yoktu. Taşların üzerinde yatıyorduk" dedi. (DHA)

Türkiye de bile bunları destekleyenler var . Eminim sitemizde bile işid yanlıları vardır . Cidden merak ediyorum bunların yaptıklarına ne gibi açıklamalar getirecekler hala nasıl destekleyebiliyor insanlar bunları anlayamıyorum .

Türkiye de bile bunları destekleyenler var . Eminim sitemizde bile işid yanlıları vardır . Cidden merak ediyorum bunların yaptıklarına ne gibi açıklamalar getirecekler hala nasıl destekleyebiliyor insanlar bunları anlayamıyorum .
yok artik?? Isidi burda destekleyen olabilir mi??

Olmaz mı , maalesef var ülkemizde de.Toplanip cihad çağrısı yapmadılar mi , basında çıktı . Burda konusu açıldı . Birebir şahit oldukları destekçileri anlatan oldu .

Kk da varsa destekçisi görüşlerini , mesela haberde ki olaya bakış acılarını merak ediyorum açıkcası .

kim niye destek çıkar ki böyle bir şeye ,aklım almıyor.Akla mantığa neye varsa aykırı

Olmaz mı , maalesef var ülkemizde de.Toplanip cihad çağrısı yapmadılar mi , basında çıktı . Burda konusu açıldı . Birebir şahit oldukları destekçileri anlatan oldu .

Kk da varsa destekçisi görüşlerini , mesela haberde ki olaya bakış acılarını merak ediyorum açıkcası .

ya ne cihadi yaa?? kafayi siyirmis olmalilar..bu adam siyonist diye basbas bagiriyorlar her yerde...muslumanligi kotulemek icin cikarilmis bir adam...akil alir gibi degil.

Her cihad çagrısı yapan ışıd yanlısımı oluyor?
Işıde bukadar cephane kim gönderiyor israilden başka.
Iddidya göre bu örgütün lideri ismi shimon.klasik yahudi ismi.iddaya gerek bile yok.
Politikada hiç birşey tesadüf degldir.bu lafı kimler söylemedi ki

Bugün habertürk gazetesindeki üst düzey yetkili ışıd bütün silahlarını Türkiyeden temin ettiklerini beyan ediyordu , Türklerede teşekür ediyordu yani yardım eden ak parti hükümeti
bu röportajı bir araştırayım bulursam buraya yapıştıracağım

Iddidya göre bu örgütün lideri ismi shimon.klasik yahudi ismi.iddaya gerek bile yok.
bencede ole ama isid yanlilari cihad cagrisi yapamaz bana gore...dedigin gibi adamin ne oldugu belli...valla israil amerika istedikleri gibi deli yurduna koyuyorlar..ha kimininde isine gelmiyor degil hani.

bencede ole ama isid yanlilari cihad cagrisi yapamaz bana gore...dedigin gibi adamin ne oldugu belli...valla israil amerika istedikleri gibi deli yurduna koyuyorlar..ha kimininde isine gelmiyor degil hani.

Enteresan yanı türkiyeyide araya sokmaya çalışiyorlar.yokmu burda ışıdçiler var .özel olarak cephane yardmı yada iletşm mtlaka yapıyolar ama bunu devlete mal etmeye çalışıyor.zekice.

Enteresan yanı türkiyeyide araya sokmaya çalışiyorlar.yokmu burda ışıdçiler var .özel olarak cephane yardmı yada iletşm mtlaka yapıyolar ama bunu devlete mal etmeye çalışıyor.zekice.
amac zaten o..Turkiyeyide savasa suruklemek..yoksa Turkiyenin ne isi olur bu Teroristle. bu oyunlarin oynanmasi bosa degil..sonuc olarak buyuk Israil devletini kurmak istiyorlar...bunlarin olacagini yillar once Necmettin Erbakan aciklamisti...maalesef gene hakli cikmis oldu.

Bunu benim mesajıma istinaden mı yazdınız ? Alıntı yapmadığınız icin anlayamadım ama cihad konusunu ben yazdım . O nedenle yazıyorum .

Cihad çağrısını yapanın işid yanlıları olduğunu yazdım yani onların yaptıgı cihad adı altındaki çağrıdan bahsettim . Her cihad çağrısı yapanı işid destekçisidir diye yazmadım .

Işidde[/QUOTE]
Bunu benim mesajıma istinaden mı yazdınız ? Alıntı yapmadığınız icin anlayamadım ama cihad konusunu ben yazdım . O nedenle yazıyorum .

Cihad çağrısını yapanın işid yanlıları olduğunu yazdım yani onların yaptıgı cihad adı altındaki çağrıdan bahsettim . Her cihad çağrısı yapanı işid destekçisidir diye

Yanlış anladm ozman .türkiyede cihad cagrısı yapıldı denilnce ısid destekcisi oldugunu heralde görmdm.kusura bkmayn ozman

Alıntı yapamyrum hata veriyor.
Arkadaşm türkiye de cihad cgrısı yapıldı denilnce öyle yazdm.ısıd destekcilernin cagrısı yazdgnı görmedim galba.o yüzden öyle yazdm

Alıntı yapamyrum hata veriyor.
Arkadaşm türkiye de cihad cgrısı yapıldı denilnce öyle yazdm.ısıd destekcilernin cagrısı yazdgnı görmedim galba.o yüzden öyle yazdm
Sorun değil :KK66:
Ilk yazdığım mesajda zaten ülkemizde bile destekleyenler olduğunu yazmış , bir arkadas şaşırınca yakın zamanda toplanmalarını ve cihad çağrılarını ornek vermek istedim . Neyse kopuk olmuş olabilir . Anlaşıldığıma gore sorun yok o zaman .

Bu arada isid denen zalimler oluşumunun , tum foyalarinin ortaya çıkıp yok olacakları gunün bir an evvel gelmesi dileğiyle .

Back
X