'IŞİD Ezidi kadınları 5 bin dolara Araplara satıyor'

Sorun değil :KK66:
Ilk yazdığım mesajda zaten ülkemizde bile destekleyenler olduğunu yazmış , bir arkadas şaşırınca yakın zamanda toplanmalarını ve cihad çağrılarını ornek vermek istedim . Neyse kopuk olmuş olabilir . Anlaşıldığıma gore sorun yok o zaman .

Bu arada isid denen zalimler oluşumunun , tum foyalarinin ortaya çıkıp yok olacakları gunün bir an evvel gelmesi dileğiyle .
:KK19:
Hayır yok arkadaşm

Orda yaşayan insanlara acıyorum bunlar gbi insan yüzünde anti islam ateist çogaldı.:KK20:

Hayır yok arkadaşm

Orda yaşayan insanlara acıyorum bunlar gbi insan yüzünde anti islam ateist çogaldı.:KK20:
Örgütün amacı zaten İslam adı altında anti İslamcılık yapmak . Yaptıklarının İslamiyetle bağdaşır bir tarafı yok ama görmek isteyene .
Maalesef amaclarına da ulaşıyorlar ve yine dünya seyrediyor . Ne olacak , nasıl olacak , daha ne kadar sürecek bilmiyorum ama elbet yok olacaklar .

Hayır yok arkadaşm

çok fazla çoğaldı ataist gençler akrabalarımızda var yeğenler falan ünüversiteli..onlar Müslümansa biz değiliz diyorlar..öldürme falan yok dinimizde diyorum yoo var diyorlar..

Örgütün amacı zaten İslam adı altında anti İslamcılık yapmak . Yaptıklarının İslamiyetle bağdaşır bir tarafı yok ama görmek isteyene .
Maalesef amaclarına da ulaşıyorlar ve yine dünya seyrediyor . Ne olacak , nasıl olacak , daha ne kadar sürecek bilmiyorum ama elbet yok olacaklar .
Yıllardır böyle.ortadogdan çıkan böyle her örgüt ne hkmetse kendi halkna katliam yapıyor.
Boşunamı türkiye de müslüm gündüzler çıktı

çok fazla çoğaldı ataist gençler akrabalarımızda var yeğenler falan ünüversiteli..onlar Müslümansa biz değiliz diyorlar..öldürme falan yok dinimizde diyorum yoo var diyorlar..
Aynen öyle.
Cübbeli ahmet hoca tutuklanmadan habertürkte bir cümle kuruyor.kur'an a tevrattan ayetler koydular demiştir
Genel olarak baktgmzda tevratta şeriat olup ama uygulanmayan fakat kur'an da olmayıp ta islamda uygulama görülüyor.
En kısa örnek 40 günlük bebek olayı bile yahudilikten gelme.

türkiye isid yanlilarinin resimlerine baktimda , bir kadin dikkatimi cekti, dar kiyafet plateau ayakkabi elinde isid bayragi :KK53: gelseler ilk garipimin kafasi gider hic haberi yok

Ak parti cok dindarlastirdi halki da o yuzden :). Bonzaiden insanlar yerlerde, uyusturucu ilkokula indi. Ortalik doz duman. Cehalet zirvede, hele de ben herseyi biliyorum turunden cehalet, ki bu herkesimi sarmis durumda.

tayyip erdoğan geceleri elinde bonzai sokaklarda satıcılık yapıyo zaten...:KK45:

Ak parti cok dindarlastirdi halki da o yuzden :). Bonzaiden insanlar yerlerde, uyusturucu ilkokula indi. Ortalik doz duman. Cehalet zirvede, hele de ben herseyi biliyorum turunden cehalet, ki bu herkesimi sarmis durumda.
siyasete din karıştırılamaz siyaset ayrı din ayrıdır..milletin başına ne geliyorsa bundan geliyor zaten..

Back
X