IŞİD gözünün önünde ablasına tecavüz etti!

tiona

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mart 2010
28.022
14.077
498
47
IŞİD gözünün önünde ablasına tecavüz etti!
Bir evde saklanarak canını kurtaran erkek çocuğu, ablasına tecavüz edildiği sırada yaşamak için sustu.

Güncelleme:
10/10/2014
IŞİD
haber
kobani
çocuklara tecavüz ediyor
IŞİD, Kobani'de çocuklara tecavüz ediyor. Bir evde saklanarak canını kurtaran erkek çocuğu, ablasına tecavüz edildiği sırada yaşamak için sustu.

Şanlıurfa'nın Suruç kentine sınırı olan Suriye'nin Kobani kentinde IŞİD terörü tırmanıyor. Kobani'de bir eve giren IŞİD militanları, 13 yaşlarında bir kız çocuğuna tecavüz etti. Darp edilen genç kız yerde yatarken bulundu.

IŞİD'den saklanarak kurtulan erkek kardeşi ise YPG kurtardı. Küçük çocuk, yaşamak için ablasına tecavüz edenleri çaresizce izlediğini söyledihttp://www.acunn.com/haber/isid-cocuklara-tecavuz-ediyor/174744

Gozlerim doldu ya, bu nedir, Allah'in belalari pislikler.

Gozlerim doldu ya, bu nedir, Allah'in belalari pislikler.
elimizden çoluk çocuk için bir şey gelse ama dua etmekten başka yapacak bir şey yok..petrol içinmi ne için yapıyorlarsa helak olsun inşallah ışıd....

Allah'ın cezaları pislikler..
Gücünüz anca kadınlara ve küçüklere yeter zaten.
Önünüzdeki o fazlalığınızdan sallandırmak lazım sizin gibi ş........ri..

Ha bu arada dua ve bedduayla olacak işler değil bunlar! Milyonlarca insan dua etti ve milyonlarca insan öldürüldü ve öldürülmeye devam ediliyor.

Reelde bir şeyler yapmak lazım. Bilmem anlatabildim mi?lütfen

helak olan fil ordusu gibi olur sonunuz inşallah hemde bir an önce pislikler birde bu yaptıklarını islam adına yaptıklarını söylüyorlarya çıldırmamak elde değil Allah belanızı versin.

ehh iste buyuk sehirleri birbirine katanlar gitsinler halki icin savassin tutanmi var??? bütün kürtler birlik olsunn gitsinler hem ülkelerini kurarlar .....türkiye fasist ülke ya güya... istanbul ankara izmir gibi yerde yasa sonra kurdistan iste , hepsi birlik olsun gitsinler...ve savas olan bölgerde maalesef politikacilarin pisligini masumlar cekiyor nasilki binlerce Sehit ailereri yasadiysa binlerce cocuk yetim kaldiysa , onlarca genc daha 20 21 yaslarinda kara topraga verildiys....olan masumlara oluyor

ve hicbir devlet böyle olaylarda sadece " insanlik adi altinda yardim etmez sadece cikarlari ugrunda yardim adi altinda ise el koyarlar.... cikar yoksa sadece seyirci kalirlar..ve zorlada hicbirsey olmaz

Sizin bedduaya bile ihtiyacınız yok. Kendi pisliğinizde boğulacağınız gün gelecek elbet.

Kusura bakma telden giriyorum neti yavaş klavye sapıtıyor ve uzatınca forum msjı göndermeden çıkış yapıyor. Uzuuun uzun yazmak kendimi anlatabilmek isterdim ama mümkün değil... Şimdilik "yav he he"

işte bu yüzden türkiye IŞİD'e müdahale etmeli batsın bu başımızdaki psikopatların esadla dalaşma merakı bırakın dalaşsın esadla yeterki yardım edilsin bu insanlara

evet bencede bedduaya gerek yok ....yillar sonra "güya fasistlerden" dan zorla yardim istemek .....tzz..

ve bunlarin hepsi oyun ...bir terör örgütü devlete karsi yillarca 30 yili askin savasa biliyorsa , kucuk bir yeri mi koruyamiyorrr......
o masum insalarin hesapini terör örgütüne sormak gerekiyor...herkes güc gösterisinde ,gidin apoya hesap sorun.... kar kirmizi olsa türklerden bilirler.....

Kusura bakma telden giriyorum neti yavaş klavye sapıtıyor ve uzatınca forum msjı göndermeden çıkış yapıyor. Uzuuun uzun yazmak kendimi anlatabilmek isterdim ama mümkün değil... Şimdilik "yav he he"
arkadaşım bizim elimizden ne gelirki biz halkız..

Doğru reelde de bir şeyler yapmak lazım, önce her yeri yakıp yıkan ortalığı savaş alanına çevirenleri oraya ışid le savaşmaya göndermek lazım...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…