IŞİD, kabir ziyaretini yasakladı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Chess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Terör örgütü IŞİD'in Irak'ın Diyala vilayetine bağlı Celevla ve Es-Sadiyye nahiyelerinde, halkın Kurban Bayramı dolayısıyla "kabir ziyareti"ne engel olduğu belirtildi.
Sitene Ekle

AA

Nahiyelerin bağlı olduğu El-Mikdadiye Kaymakamı Zeyd İbrahim, AA muhabirine yaptığı açıklamada, IŞİD'in yaklaşık 2 ay önce ele geçirdiği Celevla ve Es-Sadiyye nahiyelerinde, bugün mezarlıkların çevresine militanlarını yerleştirerek, bölgedeki halkın kabirleri ziyaretine izin vermediğini ifade etti.

IŞİD'in kabir ziyaretini "bidat" olarak gördüğünü aktaran İbrahim, örgütün bu yasağa muhalefet edenlere de ağır cezalar verileceği yönünde tehditte bulunduğunu kaydetti.

Otorite boşluğunun yaşandığı Irak'ta, IŞİD öncülüğündeki silahlı grupların haziran ayında Musul başta olmak üzere bazı bölgelerin kontrolünü ele geçirmesinin ardından, ülkenin çeşitli yerlerinde IŞİD ile güvenlik güçleri arasında çatışmalar sürüyor. ABD'ye ait hava unsurları da IŞİD'in kontrolündeki bazı hedeflere hava saldırıları düzenliyor.

Bunu da yaptn tam oldu pislik. Banlanirim diye daha fazla şey yazmiyorum Allah insanliga yardim etsin

bunların İslamiyet anlayışıda bir değişik..marjinaly islamly

bunların İslamiyet anlayışıda bir değişik..marjinaly islamly
ılımlı İslam gibi mi?Yok Bunların İslamiyet ile alakaları yok ..Rabbim Ahir zamandayız sen yardım et zulüm gören kullarına..manyak herifler

bakalım daha neleri yasaklayacaklar ucubeler.

ılımlı İslam gibi mi?Yok Bunların İslamiyet ile alakaları yok ..Rabbim Ahir zamandayız sen yardım et zulüm gören kullarına..manyak herifler
islamiyette bazı art niyetliler istediğince yorumlaya biliyor..o haram bu günah..hükümeten bazı millet vekilleri işkence yapmıyor sadece öldürüyor dedi..inanın partizanlık için yazmıyorum..mübarek cuma günü,ama adamlar kafa kesip tecavüz ediyor..alevi diye küçük çocukların kafasını kesmişler..

amaç ortada Alevi çocukların kafasını kestiler diye bunlar şii ya da Hanefi Müslüman diyemeyiz ki zaten ne yapmak istedikleri belli de Rabbim tez vakitte durdurur bunları inşallah..yoksa 3. dünya savaşı zile bastı ev sahipleri otomata bastı iç kapının açılmasına bakar her şey..Rabbim bir daha vatan marşları yazdırmasın bizlere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…