- 14 Aralık 2013
- 8.314
- 6.281
- 448
- Konu Sahibi vargasabreu
-
Buna benzer bir olayı rahmetli babannem anlatmıştı. Ben de onun yalancısıyım. Yıllar önce ilk evlendiği zaman komşusunun başına gelmiş böyle bir olay. Yapanda karşı komşuymuş. Kadına bilmeden kızını yedirmişler. Sonra başka bir dine mensup oldukları ortaya çıkmış o dinin fanatik gruplarında bu bir çeşit bayrammış. Işidin hizmet ettiğini düşündüğüm grup bu. Ben inanırım adamlar zaten vahşet saçıyor bunu mu yapmayacaklar?
Olay yeri Kırıkkale mi yoksa?
Ankara küçükesatta canım.
Bir ara kirikkalede herkesin dilindeydi bu olay. Ankara demekki ben Kırıkkale saniyordum. Dinledigimden beri aklımdan çıkmıyor. Tam vahşet...
Kırıkkale de olabilir. Neden dersen rahmetli babannem ve dedemin kırıkkalede çok akrabası var belki de ilk evlendikleri sıralar orada oturuyorlardı ve olay orada gerçekleşti. Ben kendimi bildim bileli babannemler ankaradaydı o yüzden aklımda öyle kalmış olabilir ama ikimizin de bildiği olay aynı olaysa nasıl yakalandıklarını falan da biliyosundur. Küfeci çocuk muhabbetini falan.
O kadar ayrintisini bilmiyorum açıkçası. Ben zaten çocukken annemle teyzemler yanimda konusmuslardi bu olayı. Ordan aklimda kalmış et yedirme kısmı. Ama nasıl yakalandiklarini bilmiyorum. kufeci çocuk olayi ne ki ?
Canım bu olaydan sonra aile yakalanmıyor. Bir gün pazara gidiyorlar aldıklarını da küfeci bir çocuğa taşıtıyorlar çocuk malzemeleri eve getirdiğinde çocuğu alıkoyuyorlar ve önceden mimli oldukları için çocuğu alıkoyduklarını farkeden birinin ihbarı sayesinde yakalanıyorlar. Dediğim gibi bu bir çeşit bayram onlarda hatta bu bahsettiğim grubun tarih boyunca çeşitli ülkelerden kovulmalarının en büyük nedeni de çocukları katletmeleri etlerini yiyip kanlarını içmeleri. Yazarken bile tuhaf oluyorum. En son osmanlı sahip çıkıyor işte.. Neyse yeterince açık oldum sanırım:)
Allahım bu nasıl bir manyakliktir.. Bu kısmı bilmiyordum ben tabii. Böyle bir inancin falan olduğundan habersizdim. Allah uzak eylesin bu tür insanları etrafimizdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?