• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

IŞİD, Kürt Anneye Oğlunun Cesedini Yedirdi

vargasabreu

mutedil
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2013
8.314
6.281
448
IŞİD, esir oğlunu kurtarmak için Musul'daki karargâhına gelen anneye oğlunun cesedini yedirdi.
IŞİD'in, esir evladını kurtarmak için acımasız terör örgütünün 2014 Temmuz'unda ele geçirdiği Musul'daki karargâhına giden bir anneye oğlunun cesedini yedirdiği öne sürüldü.

AKILALMAZ İDDİA

Geçen yıl Irak'a gidip altı ay boyunca peşmerge saflarında IŞİD'e karşı savaşan Kürt asıllı İngiliz Yasir Abdulla, Sun gazetesine akılalmaz bir iddiada bulundu.

ŞOKE EDEN CEVAP: BİRAZ ÖNCE OĞLUNU YEDİN

Irak'taki köyünün yakınlarda yaşayan bir Kürt kadının başına gelenler yüzünden IŞİD'den nefret ettiğini söyleyen Abdullah şunları anlattı:

"Kadının oğlu IŞİD militanları tarafından esir alınıp örgütün Musul'daki karargâhına götürülmüş. Oğlunu kurtarmaya kararlı olan anne de kalkıp oraya gitmiş. Karargâhtaki IŞİD militanları kadını çok iyi karşılamış ve uzun bir yoldan geldiği için oturmasını söyleyip su ve yemek ikram etmiş. Ancak militanlar, ikram edilen yemeği bitirdikten sonra oğlunu ne zaman görebileceğini soran kadına 'Biraz önce oğlunu yedin' diye cevap vermiş."

"DÖNÜP BAŞLADIĞIM İŞİ BİTİRECEĞİM"

36 yaşındaki Abdullah, bu annenin başına gelenleri duyduktan sonra İngiltere'nin Yorkshire kentindeki evinden ayrılıp IŞİD'e karşı savaşmaya gitme kararı aldığını söyledi ve "Mutlaka geri dönüp başladığım işi bitireceğim" dedi.

"ONLARDAN KORKMUYORUM"

2000 yılında Irak'tan İngiltere'ye göç ettiğini ve burada karısı ve dört çocuğu ile birlikte çok mutlu bir hayatı olduğunu söyleyen Abdullah, IŞİD'e karşı savaşırken ölmekten korkmadığnı ve peşmergelerin bu barbar militanları yenebileceğine emin olduğunu da sözlerine ekledi. (Kaynak: Hürriyet)
http://www.hurriyet.com.tr/dunya/28337709.asp

Son düzenleyen: Moderatör:
gerçek olabilir ama galeyana getiriyolar gibi hissettim ben :KK14:

Buna benzer bir olayı rahmetli babannem anlatmıştı. Ben de onun yalancısıyım. Yıllar önce ilk evlendiği zaman komşusunun başına gelmiş böyle bir olay. Yapanda karşı komşuymuş. Kadına bilmeden kızını yedirmişler. Sonra başka bir dine mensup oldukları ortaya çıkmış o dinin fanatik gruplarında bu bir çeşit bayrammış. Işidin hizmet ettiğini düşündüğüm grup bu. Ben inanırım adamlar zaten vahşet saçıyor bunu mu yapmayacaklar?

Buna benzer bir olayı rahmetli babannem anlatmıştı. Ben de onun yalancısıyım. Yıllar önce ilk evlendiği zaman komşusunun başına gelmiş böyle bir olay. Yapanda karşı komşuymuş. Kadına bilmeden kızını yedirmişler. Sonra başka bir dine mensup oldukları ortaya çıkmış o dinin fanatik gruplarında bu bir çeşit bayrammış. Işidin hizmet ettiğini düşündüğüm grup bu. Ben inanırım adamlar zaten vahşet saçıyor bunu mu yapmayacaklar?

Olay yeri Kırıkkale mi yoksa?

bunlardan herşey beklenir 13 yaşındaki kızlara tecavüz edip sonra o pis ağızlarına allahuekber sözünü alıp cihat yaptıklarını söyleyenler bu anneye da bu zülmü yapmışlardır

lanet olsun bunlara

:KK57::KK57::KK57:
Her şey beklenir artık bu pislikten. Lanetli bunlar arkadaşlar. Elbet bir gün layıklarını da bulacaklar inşallah..

Ben beklerim bu pisliklerden, Bir de Allah'ın ismini ağızlarına alıp cihad diyorlar yaptıkları teröre!

nee!!! yok canım şaka bu şaka ! Allah'ım böyle birşey yaşatmasın hiç birimize...:KK57::KK57:

Bir ara kirikkalede herkesin dilindeydi bu olay. Ankara demekki ben Kırıkkale saniyordum. Dinledigimden beri aklımdan çıkmıyor. Tam vahşet...

Kırıkkale de olabilir. Neden dersen rahmetli babannem ve dedemin kırıkkalede çok akrabası var belki de ilk evlendikleri sıralar orada oturuyorlardı ve olay orada gerçekleşti. Ben kendimi bildim bileli babannemler ankaradaydı o yüzden aklımda öyle kalmış olabilir ama ikimizin de bildiği olay aynı olaysa nasıl yakalandıklarını falan da biliyosundur. Küfeci çocuk muhabbetini falan.

Kırıkkale de olabilir. Neden dersen rahmetli babannem ve dedemin kırıkkalede çok akrabası var belki de ilk evlendikleri sıralar orada oturuyorlardı ve olay orada gerçekleşti. Ben kendimi bildim bileli babannemler ankaradaydı o yüzden aklımda öyle kalmış olabilir ama ikimizin de bildiği olay aynı olaysa nasıl yakalandıklarını falan da biliyosundur. Küfeci çocuk muhabbetini falan.

O kadar ayrintisini bilmiyorum açıkçası. Ben zaten çocukken annemle teyzemler yanimda konusmuslardi bu olayı. Ordan aklimda kalmış et yedirme kısmı. Ama nasıl yakalandiklarini bilmiyorum. kufeci çocuk olayi ne ki ?

O kadar ayrintisini bilmiyorum açıkçası. Ben zaten çocukken annemle teyzemler yanimda konusmuslardi bu olayı. Ordan aklimda kalmış et yedirme kısmı. Ama nasıl yakalandiklarini bilmiyorum. kufeci çocuk olayi ne ki ?

Canım bu olaydan sonra aile yakalanmıyor. Bir gün pazara gidiyorlar aldıklarını da küfeci bir çocuğa taşıtıyorlar çocuk malzemeleri eve getirdiğinde çocuğu alıkoyuyorlar ve önceden mimli oldukları için çocuğu alıkoyduklarını farkeden birinin ihbarı sayesinde yakalanıyorlar. Dediğim gibi bu bir çeşit bayram onlarda hatta bu bahsettiğim grubun tarih boyunca çeşitli ülkelerden kovulmalarının en büyük nedeni de çocukları katletmeleri etlerini yiyip kanlarını içmeleri. Yazarken bile tuhaf oluyorum. En son osmanlı sahip çıkıyor işte.. Neyse yeterince açık oldum sanırım:)

Canım bu olaydan sonra aile yakalanmıyor. Bir gün pazara gidiyorlar aldıklarını da küfeci bir çocuğa taşıtıyorlar çocuk malzemeleri eve getirdiğinde çocuğu alıkoyuyorlar ve önceden mimli oldukları için çocuğu alıkoyduklarını farkeden birinin ihbarı sayesinde yakalanıyorlar. Dediğim gibi bu bir çeşit bayram onlarda hatta bu bahsettiğim grubun tarih boyunca çeşitli ülkelerden kovulmalarının en büyük nedeni de çocukları katletmeleri etlerini yiyip kanlarını içmeleri. Yazarken bile tuhaf oluyorum. En son osmanlı sahip çıkıyor işte.. Neyse yeterince açık oldum sanırım:)

Allahım bu nasıl bir manyakliktir.. Bu kısmı bilmiyordum ben tabii. Böyle bir inancin falan olduğundan habersizdim. Allah uzak eylesin bu tür insanları etrafimizdan.

Allahım bu nasıl bir manyakliktir.. Bu kısmı bilmiyordum ben tabii. Böyle bir inancin falan olduğundan habersizdim. Allah uzak eylesin bu tür insanları etrafimizdan.

Amin... İğneli fıçı, 7 adar olaylarını olayını bi araştır istersen devamında biçok bilgiye ulaşırsın zaten.

Back
X