Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onun yerine gümüş suyu kullanınMerhaba kızlar aranızda iside Hpv kullanan var mı?
O nedir? Nerden bulucamOnun yerine gümüş suyu kullanın
Ben aldim ama vajinal yikama yapmaya korkuyorumOnun yerine gümüş suyu kullanın
Doğal gümüş ve su karışımı. Ben gümüş suyuyla negatif oldum.Kullandıgım hiç bişey fayda etmedi en son çare gümüş kullandım.instagramda ademoglu.adam sayfasından aldımO nedir? Nerden bulucam
Aldıgınız yer güvenliyse korkulacak bişey yok.Gümüş suyunun hiç bir yann etkisi yokBen aldim ama vajinal yikama yapmaya korkuyorum
Nasıl kullandınız anlatır mısınız süreciniziAldıgınız yer güvenliyse korkulacak bişey yok.Gümüş suyunun hiç bir yann etkisi yok
Doktorum bana da verdi daha kullanmadım başlamadım ama adını duydum daha önce okuduklarım da görmüştüm bendeMerhaba kızlar aranızda iside Hpv kullanan var mı?
Icinemi skyrZ yoksa vajina girisinemi4 ay boyunca adet günleri hariç sabah ögle aksam belli ölçülerde içiliyor.Sabah aksam vajinaya sıkılıyor.iyot ve propolisde var tedavide.Tabi vitaminleride ihmal etmemek gerek.Satıcı da detaylı anlatıyor.En son gümüş kullandım onun sayesinde 16 aylık çile bitti16-51 cin1 dim
Alldığınız yer tarif etmedi mi?Icinemi skyrZ yoksa vajina girisinemi
İçinden 14 tane çıkıyor yani her ay yenisini mi almamız gerekiyor anlamadım yoksa bir kerelik mi kullanıyoruz? Doktor kontrolüm mart ayında o zamana kadar etkisi ne olur bilemedim ama kullanırken iyice derine itmeye özen gösteriyorum yoksa çok fazla akıntı yapıyorBende doktor tavsiyesi ile aldım yeni kullanmaya başladım. Kullanmış ve fayda görmüş biri aydınlatırsa süper olur
Prospektüsü ve internet sitesini inceledim kullanmadan önce. Regl bitiminden hemen sonra 14 gün boyunca geceleri uyguluyoruz ve bitiyor zaten kutu. Sonraki regl bitiminde tekrar kullanıyoruz. Bu şekilde 3 kutu kullanıyoruz toplamda(doktor 3 kutu kullanman gerekiyor demişti önerirken)İçinden 14 tane çıkıyor yani her ay yenisini mi almamız gerekiyor anlamadım yoksa bir kerelik mi kullanıyoruz? Doktor kontrolüm mart ayında o zamana kadar etkisi ne olur bilemedim ama kullanırken iyice derine itmeye özen gösteriyorum yoksa çok fazla akıntı yapıyor
Banada doktorum aşı ve dediğiniz fitili önerdi bir ay kullandım şuan düzensiz kanamadan dolayı bu ay kullanamadım 3 ay kullan demişti adetten sonra 14 gün boyunca kullanıyoruzProspektüsü ve internet sitesini inceledim kullanmadan önce. Regl bitiminden hemen sonra 14 gün boyunca geceleri uyguluyoruz ve bitiyor zaten kutu. Sonraki regl bitiminde tekrar kullanıyoruz. Bu şekilde 3 kutu kullanıyoruz toplamda(doktor 3 kutu kullanman gerekiyor demişti önerirken)
Merhaba. ben hpv tıp 56 idim. 4 paket kullandım bu fitilden aşılarımı da oldum ve şuan negattife döndüm. bence işe yarıyor bu ilaçlar, tabi bu sürede sigarayı da bıraktım ve daha düzenli beslenmeye çalıştımMerhaba kızlar aranızda iside Hpv kullanan var mı?
Ne kadar sürdü bu negatife dönme sürenizMerhaba. ben hpv tıp 56 idim. 4 paket kullandım bu fitilden aşılarımı da oldum ve şuan negattife döndüm. bence işe yarıyor bu ilaçlar, tabi bu sürede sigarayı da bıraktım ve daha düzenli beslenmeye çalıştım
Ocak 2025 te hpv+ ti. Aşı vs sonrasında temmuzda smear temiz çıktı aralık 2025 te de hpv negatife döndüNe kadar sürdü bu negatife dönme süreniz
Çok şükür Allaha darısı bekleyen tüm herkese olsunOcak 2025 te hpv+ ti. Aşı vs sonrasında temmuzda smear temiz çıktı aralık 2025 te de hpv negatife döndü![]()
çok geçmiş olsunMerhaba. ben hpv tıp 56 idim. 4 paket kullandım bu fitilden aşılarımı da oldum ve şuan negattife döndüm. bence işe yarıyor bu ilaçlar, tabi bu sürede sigarayı da bıraktım ve daha düzenli beslenmeye çalıştım