Işidin Bana Etkisi

anabelmontero

idare edemem anne !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
2.284
1.248
163
Kac zamandir haberleri takip edemiyordum ne sosyal medyadan ne tv'den, daha dun nezamandir ilk defa actim tvyi karsilastigim ilk haber bunlardi isid ve türkiyedeki eylemler

Moralim cok bozuldu cok korkuyorum, savasa girerizde sevdiklerimi kaybederiz ya da savasa girmesekte eylemlerde birini kaybederiz diye ödüm kopuyo

Kardesimin okulu olaylarin patlak verdiği bi meydana cok yakin 5 10 dakika mesafesi var hergun onu düşünüp agliyorum ya basina bisey gelirse diye (Allah korusun)
Ben bir kere bu kaybi yasadim bidaha yasamak istemiyorum aklim hep kardesimde okulda bile bazen aklima geliyo tutamiyorum kendimi agliyorum canim yaniyo,

Allah hepimizi kotulerin serrinden korusun

Ben de çok üzülüyorum ve tedirginim... Umarım hayırlısıyla çıkarız bu işlerin içinden...

Nerede oturuyorsun? Benim olduğum yerde de fazlasiyla olay var ve aklima gelen her an agliyorum

Nerede oturuyorsun? Benim olduğum yerde de fazlasiyla olay var ve aklima gelen her an agliyorum

Semt veremedim taninmamak icin, benim oturdugum yerde yok cok sukur ama kardeşimin gittigi okula yakin, baska semtte okuyo o
Benimde moralim sıfır cok kotuyum, siz bide yakin oturuyormussunuz allah yardimciniz olsun

Ah Chi .. Ben de çok korkuyorum.
Elden ne gelir ?
Bayram için gelmiştim..
Okuduğum şehire gitmeye korkuyorum

Semt veremedim taninmamak icin, benim oturdugum yerde yok cok sukur ama kardeşimin gittigi okula yakin, baska semtte okuyo o
Benimde moralim sıfır cok kotuyum, siz bide yakin oturuyormussunuz allah yardimciniz olsun
O kadar kotu ki her yer.. Can almaya basladilar. Yaralilar çok fazla. Allah yardimcimiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…