Işidin Bana Etkisi

aman diyim psikolojinizi koruyun bi ögretmen intihar etmiş çatışma silah seslerinden cinnet geçirmiş haberi biliyosunuzsur.

İleriyi düşündükçe daha da çok korkuyorum :KK43:.
Amin.

Insallah fazla uzun surmez biran once yatisir ortalik.
Yarın obur gun allah korusun savas olsa olan bizlere olacak, olan gariban halka olacak bizi bu savasa sokanlar ve cocuklari ortalikta olmycak hakkim haram zikkim olsun

Bende çok korkuyorum konu hakkında bilgisi olan herkese soruyorum savaş çıkar mı diye istiyorum ki hayır öyle birşey olmaz desinler ama alamadım o yanıtı bir türlü.. Neden kimse durduramıyor bunları anlayamayorum..

Insallah fazla uzun surmez biran once yatisir ortalik.
Yarın obur gun allah korusun savas olsa olan bizlere olacak, olan gariban halka olacak bizi bu savasa sokanlar ve cocuklari ortalikta olmycak hakkim haram zikkim olsun
Aynen öyle .
Bu ülke bunlardan bir kurtulmadı ... Öbürü de çıkmış daha
"Direnecağıızz" diyor. Ağzına ağzına vurmak istiyorum ya .
Hepsinden nefret ediyorum , hepsinin Allah belasını versin. :(

Bende çok korkuyorum konu hakkında bilgisi olan herkese soruyorum savaş çıkar mı diye istiyorum ki hayır öyle birşey olmaz desinler ama alamadım o yanıtı bir türlü.. Neden kimse durduramıyor bunları anlayamayorum..

Aynen aynen aynen.. birisi hayir sacmalama kolay mi oyle savasa girmek desin diye gozlerinin icine bakiyorum.. ama kendi ulkemizde yetkisiz silahli insanlar tarafindan kimlik kontrolune tabi tutuluyoruz, hangi devlet koruyacak bizi?

Aynen aynen aynen.. birisi hayir sacmalama kolay mi oyle savasa girmek desin diye gozlerinin icine bakiyorum.. ama kendi ulkemizde yetkisiz silahli insanlar tarafindan kimlik kontrolune tabi tutuluyoruz, hangi devlet koruyacak bizi?
Ben hala olayları anlayamadım ne ara bize sıçradı bu Allahın belaları..

Aynen öyle .
Bu ülke bunlardan bir kurtulmadı ... Öbürü de çıkmış daha
"Direnecağıızz" diyor. Ağzına ağzına vurmak istiyorum ya .
Hepsinden nefret ediyorum , hepsinin Allah belasını versin. :KK43:

Aminn aminn onlara firsat verenlerede hakkim helal değil. Nasil verecekler bunun hesabını acaba allah belalarini versin

Işid değil ki pkk bunları yapan. Bu eylemdeki herkesi yakalayıp hapse atmaları lazım aslında. Terörü savunan silahlı bi grup sonuçta. Neden hiçbişey yapılmıyo anlamıyorum.
Huzur içinde yaşadığımız şu ülkede hızursuzluk çıkarıyorlar boş yere. Suriye gibi yapmaya çalışıyorlar.

Back
X