oOopitipiti Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 4 Ağustos 2009 Mesajlar 4.569 Emoji Skoru 4 Puanlar 116 Yer İzmir 17 Ocak 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi oOopitipiti #41 e_pack .!.: çok gzller Genişletmek için tıkla... kutaylin .!.: harikaa walla çook hoşuma gitti yaaa Genişletmek için tıkla... elodea .!.: benim ısıklı masam var ama çizim yapmak içinzemuszemus Genişletmek için tıkla... opuyorumnanaktan kızlar izmirde bu örtüleri yapan biyer varmış öğrenince yazarım buraya
e_pack .!.: çok gzller Genişletmek için tıkla... kutaylin .!.: harikaa walla çook hoşuma gitti yaaa Genişletmek için tıkla... elodea .!.: benim ısıklı masam var ama çizim yapmak içinzemuszemus Genişletmek için tıkla... opuyorumnanaktan kızlar izmirde bu örtüleri yapan biyer varmış öğrenince yazarım buraya
harikuladeyim Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 17 Ocak 2010 Mesajlar 254 Emoji Skoru 0 Puanlar 96 Yer Ankara 20 Ocak 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi oOopitipiti #42 süpermiş
nurun Rabbim,herşeyin hayırlısı Kayıtlı Üye Katılım 21 Aralık 2009 Mesajlar 1.462 Emoji Skoru 117 Puanlar 688 21 Ocak 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi oOopitipiti #43 harika herbiri bende salonuma altın sarısı olanından istiyorum :) pitipiti bana web sitesinin adresini verebilirmisin?
harika herbiri bende salonuma altın sarısı olanından istiyorum :) pitipiti bana web sitesinin adresini verebilirmisin?
oOopitipiti Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 4 Ağustos 2009 Mesajlar 4.569 Emoji Skoru 4 Puanlar 116 Yer İzmir 23 Ocak 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi oOopitipiti #44 kızlar adresi yazıyorum baya soran oldu çünkü; LumiGram, Luminous clothes, fiber optic clothes, fiber optic fabric, luminous fabric yandaki downloads&catologs sekmesindeki pdflere de bakın kızlar, bi fikriniz olur inşallah güzeldir de memnun kalırız=) iade şartlarını da öğrenmek lazım tabi Son düzenleme: 23 Ocak 2010
kızlar adresi yazıyorum baya soran oldu çünkü; LumiGram, Luminous clothes, fiber optic clothes, fiber optic fabric, luminous fabric yandaki downloads&catologs sekmesindeki pdflere de bakın kızlar, bi fikriniz olur inşallah güzeldir de memnun kalırız=) iade şartlarını da öğrenmek lazım tabi
oOopitipiti Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 4 Ağustos 2009 Mesajlar 4.569 Emoji Skoru 4 Puanlar 116 Yer İzmir 23 Ocak 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi oOopitipiti #45 buda pdf sayfası http://www.lumigram.com/catalog/download/LumiGram%20Decoration Collection.pdf
butterfly Guru Kayıtlı Üye Katılım 29 Nisan 2007 Mesajlar 6.171 Emoji Skoru 6 Puanlar 358 23 Ocak 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi oOopitipiti #46 oOopitipiti .!.: kendindenmi ışıklıydı canım? bende almayı düşünüyorum çok sevdim özellikle ilk masayı ve sehpaları Genişletmek için tıkla... burcucum yeni gördüm yazını :))) okuldayken cizim yaparken kullanyorduk masayı ünv. zamanında yaptırmstık. evlenince evime getirdim. dekor amaclı içinede deniz kabukları koydum cok güzel oldu.
oOopitipiti .!.: kendindenmi ışıklıydı canım? bende almayı düşünüyorum çok sevdim özellikle ilk masayı ve sehpaları Genişletmek için tıkla... burcucum yeni gördüm yazını :))) okuldayken cizim yaparken kullanyorduk masayı ünv. zamanında yaptırmstık. evlenince evime getirdim. dekor amaclı içinede deniz kabukları koydum cok güzel oldu.
A asiye1985 Guru Kayıtlı Üye Katılım 28 Kasım 2008 Mesajlar 3.358 Emoji Skoru 4 Puanlar 356 24 Ocak 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi oOopitipiti #47 çok güzeeeeeeellllllllllllllllakannehir
egm Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 22 Nisan 2010 Mesajlar 72 Emoji Skoru 0 Puanlar 36 Yer İstanbul 10 Mayıs 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi oOopitipiti #48 çok süper heleki eşinizle akşam yemeği rpmantik ortamm süperr yaaa:dance::kedi:
chucky Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 2 Mart 2010 Mesajlar 317 Emoji Skoru 3 Puanlar 96 Yer İstanbul 10 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi oOopitipiti #49 Çok sevimli ve şık olanları var bayıldımm..