Dudak Makyajı ışıltılı ruj

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)

visneesuyu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2008
476
15
118
a.s.arkadaşlar ışıltılı, yapış yapış olmayan, dudakları kurutmayan, kalıcı, hoş kokulu ruj arıyorum.
loreal glamshine creama hakkında ne düşünüyorsunuz?
"ruj" deyince aklınıza hangi marka gelir?
yani, kullanıp memnun kaldığınız ürünleri fiyatlarıyla paylaşır mısınızkaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
cnm ben lorealin star secret serisinden 713 aldım 2 gün önce hep kalıcı ışıltılı hafif bi pembe hemde hiç kurutmuyo kokusuda güsel di ben beğendm istersen bi bak :)

cnm ben lorealin star secret serisinden 713 aldım 2 gün önce hep kalıcı ışıltılı hafif bi pembe hemde hiç kurutmuyo kokusuda güsel di ben beğendm istersen bi bak :)

cnm çok tşkkr ederim, bakarımkaydirigubbakcemile5. glos tarzı bir şey istemiyorum (daha doğrusu kullanamıyorum, aldıklarım öylece duruyor). beğendiklerimizi paylaşırsak, boşa ruj yığını oluşmamış olur:)

glosslar-hp-yapısıcakmı-boyle-yaa:(kımseye-opemıyorum-bırsey-yıyıp-ıcemıyorum:(yaıs-yapısssss

kaydirigubbakcemile3 dimi ya.
geçenlerde gazetede max factor silk glossun tanıtımını okudum, biraz araştırdım, güzel yorumlar var.
kokusu ve yapısı beğeniliyor ama, tek dezavantajı fazla kalıcı değilmiş, tazelemek gerek.
tek başına ya da normal rujların üzerine rahat kullanıldığını yazmışlar.
hafta sonu fırsat bulursam almak istiyorumsositososito

Back
X