Doğuma Hazırlık Isim anketime bir göz atın please :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Oğluma isim?

• Kuzey

• Sarp

• Uras

• Poyraz

• Gökay

• Doruk

• Bora

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

pasa annesi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2016
972
951
53
Arkadaslar isim kararsizlarindanim ben de :) bir göz atın yorum yapın fikir paylaşın istedim :)

vallahi hepsi güzel ama sarp bora iki isim olarak daha kulağıma hoş geld, sanırım ,

saglıklı dogumlar olsun
darısı bize olsun inşallah

Benim begendigim cogu isimleri secmissin. Modern olup en cok tercih edilenler. Oglumun ismini sectim. Bora yi boran olarak seciyorum. Sarp herkes duzgun telafuz edemez gibi. Sarp, Alp tam telafuz etmek icin zorluyor. Gokay da hosuma gitti. Kuzey i Uras poyraz, begeniyorum zaten. Doruk ismini sevmiyorum. Soguk geliyor.

Benim begendigim cogu isimleri secmissin. Modern olup en cok tercih edilenler. Oglumun ismini sectim. Bora yi boran olarak seciyorum. Sarp herkes duzgun telafuz edemez gibi. Sarp, Alp tam telafuz etmek icin zorluyor. Gokay da hosuma gitti. Kuzey i Uras poyraz, begeniyorum zaten. Doruk ismini sevmiyorum. Soguk geliyor.
Tesekkur ederim canim fikirlerin icin :)

Hayırlı olsun bebişiniz, bizim bebiş de erkek olacak inşallah, soyadı değişmeyeceği için soyadına uyumlu bir isimde karar verdik açıkçası biz:KK51: Kuzey ve Poyraz'dan yana kullandım ben de, sağlıkla alın kucağınıza inşallah

Hayırlı olsun bebişiniz, bizim bebiş de erkek olacak inşallah, soyadı değişmeyeceği için soyadına uyumlu bir isimde karar verdik açıkçası biz:KK51: Kuzey ve Poyraz'dan yana kullandım ben de, sağlıkla alın kucağınıza inşallah
Tesekkur ederim hepimiz hayirlisi ile alalim kucagimiza :)

Canim çocuğa isim koymak anne babanın en önemli görevlerinden biri anlamlı ve güzel olması çocuğunun hayatı için çok önemli bir de isim çocuğa sirayet ediyor sarp çıkılması guc zor demek bora genellikle arkasından yağmur getiren ya da yağmurla birlikte gelen sert ve çabuk geçen fırtına, sağanakla karışık sert fırtına demekmis sana tavsiyem manasına daha çok dikkat etmen

Canim çocuğa isim koymak anne babanın en önemli görevlerinden biri anlamlı ve güzel olması çocuğunun hayatı için çok önemli bir de isim çocuğa sirayet ediyor sarp çıkılması guc zor demek bora genellikle arkasından yağmur getiren ya da yağmurla birlikte gelen sert ve çabuk geçen fırtına, sağanakla karışık sert fırtına demekmis sana tavsiyem manasına daha çok dikkat etmen
Acikcasi beni bu durum da kararsiz kiliyor zaten.. hem sevdigim isimler hem kafa karisikligi.. :s teşekkürler canim yorumun icin :)

doruk ve bora cok itici isimler bana gore. oyumu sarp ve poyrazdan yana kullandim ama ucuncu secenegim olsaydi kuzeyide isaretlerdim ;)

Aynı donemde çok çocuğa verilen, populer isimleri sevmiyorum ben.
Kuzey, Uras, Poyraz, Doruk isimlerini eliyorum o yüzden.

Kuzey yerine Güney daha hoş bence.

Sarp, Gökay, Bora isimleri güzel.

Back
X