Doğuma Hazırlık İsim anketime katılır mısınız ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Sizce hangisi

• Bade

OY: 12 16,2%
  • Ela

OY: 14 18,9%
  • Derin

OY: 16 21,6%
  • Beren

OY: 8 10,8%
  • Defne

OY: 24 32,4%

• Ankete Katılan
    74

mutsuzperi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2012
966
341
73
:anneadayı:Merhaba kızımıza isim seçiyoruz ama kararsız kaldık ankete katılırsanız çok mutlu olurum,teşekkürler şimdiden :KK200:

Defne benim çok hoşuma gitti ilk o gözüme çarptı şöyle hepsini dışımdan bi söyledim :KK70: defne çok tatlı geldi kulağıma :KK36::KK36: hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün :KK36:

Defne benim çok hoşuma gitti ilk o gözüme çarptı şöyle hepsini dışımdan bi söyledim :KK70: defne çok tatlı geldi kulağıma :KK36::KK36: hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün :KK36:
Çok teşekkür ederim fikir verdiğin için amin hepimizinkilere inşallah

Iyi aksamlar saglikla kucagina al bebisini kucagina ins canim benimde ela ismi hosuma gitti benimde bir oglum var Uras Mirza adi kismetse kasimda kizim olcak onun adinida Elis. Mina koycaz

Iyi aksamlar saglikla kucagina al bebisini kucagina ins canim benimde ela ismi hosuma gitti benimde bir oglum var Uras Mirza adi kismetse kasimda kizim olcak onun adinida Elis. Mina koycaz
Allah bağışlasın canım çok güzel ikisininde ismi elis çok begendim anlamı nedir

Bade'ye oy verdim. Ama Derin'e oy vermedim diye içimde kalmadı değil... Bence bu ikisi :)

Hayırlı dogumlar

bade sarap demek dınımızce caız degıl bencee :oops:

Evladınla sağlık içinde buluşmanızı dilerim.
Uzun ömürlü ve gurula taşıyacağı bir adı olur İnşallah.

Back
X