• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık İsim arayışı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Pufy1987

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Katılım
4 Nisan 2018
Mesajlar
225
Emoji Skoru
304
Puanlar
103
Yaş
38
Merhaba hanımlar Allah nasip ederse bir bebeğim olacak.Kız olursa isim belirledik fakat erkek olursa ilk çocuğumla uyumlu bir isim arıyoruz.Ilkinin adi Duru.Erkek olursa Utku,Batu,Doru ve Doğu aklımda olanlar ama bazılarını eledim ileriyi düşünerek.Degerli fikirlerinize ihtiyacım var şimdiden hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
 
doru çok saçma. doğru ile karıştırılır. anlamsız geldi
doğu ise ğ dolayısı ile olmamalı bence.
batu ya da utku diyorum.
 
Merhaba hanımlar Allah nasip ederse bir bebeğim olacak.Kız olursa isim belirledik fakat erkek olursa ilk çocuğumla uyumlu bir isim arıyoruz.Ilkinin adi Duru.Erkek olursa Utku,Batu,Doru ve Doğu aklımda olanlar ama bazılarını eledim ileriyi düşünerek.Degerli fikirlerinize ihtiyacım var şimdiden hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.

doru bir at çeşidi. çocuğunuza güzel anlamlı isimler seçmelisiniz.
Bu listeden Utku'dan yana kullanıyorum tercihimi..
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
 
Yazdıklarım arasından seçim yapılması şart değil.Doru ve Doğuyu bende eledim zaten.Sizlerin aklına gelen diğer isimleri sormustum
 
hepsi de kötü
özellikle doru ne alaka anlamadım açıkcası
doğu da iyi değil
utku çok banel.

illa uyumlu olması gerekmez ki.
 
Batu güzel. Diğerlerini hiç beğenmedim. Adıyla yaşasın.
 
batu arada kalmış batı diyeceksin de dilin dönmemeiş batu çıkmış gibi. en mantıklısı utku
 
Orda yok ama doruk. Benimkinin cinsiyeti erkek gibi duruyo simdilik kiz olsaydi duru dusunuyoduk bizde. Erkek dedigi icin doktor. Poyraz kaan doruk sarp isimleri aklimizda. Fikir olsun sizede :)
 
ilkinin adı Duru demek yerine

kızımın adı ,
prensesımın adı ,
güzel kızımın adı deseydınız daha güzel olurdu ,

sağlıklı dogumlar olsun , erkek ismi aklıma gelmedi
 
Doruk, Dogukan, Deniz, Umut, Utku :)
Hayirli olsun bebeginiz
 
Utku hoş
 
Deniz yada doruk olabilir
 
Neden ilk çocuğunuzla uyumlu olsun istiyorsunuz?
Bu isteğiniz ilk çocuğunuzun adını koyarken de var mıydı?
Bana da böyle uyum arayanlar çok saçma geliyor, sanki ilk çocuk tamam da diğeri ayrı bir birey değil, abisinin ya da ablasının varlığına bağlı bir şey gibi geliyor.

Ha akılda birbirine uyumlu iki isim zaten vardır(özellikle arayışa girilmemişti) o zaman neden olmasın?
 
Back
X