Doğuma Hazırlık isim bulamadik, doguma 4 hafta kaldi... acil yardim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Elif ve eylül olsun bence :) çok sevdiğim iki isim

Merhaba arkadaslar,

4 hafta sonra insallah bebegimizi kucagimiza alacagiz. (Allahin izniyle)
Ama biz isim bulamadik, e$imde sen sec ben sana guveniyorum diyor (aslinda isin icinden biraz siyriliyor). Annemin isminide dusunursen, seviyorsan koyabiliriz diyor (kayinvalidemin ismi Sevda)

suan 3 yasinda kizim var, onun ismi ELIF :) Elifi koyarken hic dusunmedik, aklimizda zaten vardi...
Ama bunda cok zor ... Tavsiyelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum, arkadaslar. Lutfen yazin olurmu.

Simdi den tesekkur ederim, zaman ayirip yazan herkese <3
Sağlıkla alın kucağınıza bebeğinizi inşallah
Bana elif e uyumlu ve sıcak gelen isimlerse
Duru
Sena
Ela

Merhaba arkadaslar,

4 hafta sonra insallah bebegimizi kucagimiza alacagiz. (Allahin izniyle)
Ama biz isim bulamadik, e$imde sen sec ben sana guveniyorum diyor (aslinda isin icinden biraz siyriliyor). Annemin isminide dusunursen, seviyorsan koyabiliriz diyor (kayinvalidemin ismi Sevda)

suan 3 yasinda kizim var, onun ismi ELIF :) Elifi koyarken hic dusunmedik, aklimizda zaten vardi...
Ama bunda cok zor ... Tavsiyelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum, arkadaslar. Lutfen yazin olurmu.

Simdi den tesekkur ederim, zaman ayirip yazan herkese <3
Semocum masallah ikinci bebek geliyor.... elife hamileyken onun oda hazırlıkları geldi aklima... Rabbim hayirla kuzunu kucagina almayi nasip etsin...

Elif ismini bende cok severim.... ikinci kizina zeynep ismi onerebilirim...

Anne ve kv isimleri hep bana ters gelmistir.. kv ismini koysam anam gucenir ama belli etmez... anamin ismini koysan kv gucenir belli etmemeye calisir... yani annelerin isminin yerine kendiniz guzel bi isim bulun derim ;)))

Semocum masallah ikinci bebek geliyor.... elife hamileyken onun oda hazırlıkları geldi aklima... Rabbim hayirla kuzunu kucagina almayi nasip etsin...

Elif ismini bende cok severim.... ikinci kizina zeynep ismi onerebilirim...

Anne ve kv isimleri hep bana ters gelmistir.. kv ismini koysam anam gucenir ama belli etmez... anamin ismini koysan kv gucenir belli etmemeye calisir... yani annelerin isminin yerine kendiniz guzel bi isim bulun derim :KK66:))

Ahhh, ada'cimmm :))) Uzun zaman oldu valla, evet canim ikinci geliyor insallah, 1 ay kaldi :)
Elif te 3 yasina girdi, gecen ay :) umarim kiskanclik vs olmaz, cabuk alisir kardesine.

Evet ada ya, zeynep ismini bende cok begeniyorum ama abimin karisinin ismi zeynep.
Kayinvalidemin ismi, benim kulagima cok hos gelmiyor aslinda... esimde cok israr etmiyor, sukur.

Senden naber canim, neler yapiyorsun? kilo durumu ne halde :)))
ben 10 kilo aldim simdi hamilelikte.

Ahhh, ada'cimmm :))) Uzun zaman oldu valla, evet canim ikinci geliyor insallah, 1 ay kaldi :)
Elif te 3 yasina girdi, gecen ay :) umarim kiskanclik vs olmaz, cabuk alisir kardesine.

Evet ada ya, zeynep ismini bende cok begeniyorum ama abimin karisinin ismi zeynep.
Kayinvalidemin ismi, benim kulagima cok hos gelmiyor aslinda... esimde cok israr etmiyor, sukur.

Senden naber canim, neler yapiyorsun? kilo durumu ne halde :)))
ben 10 kilo aldim simdi hamilelikte.
Hayirlisi olsun canim insallah saglikla kuzunu alirsin kucagina... iyi olmus 3 yas kizin icin alismak kolay bi donemmis..4 yas tehlikeliymis kiskanclik oluyormus...

Ben hala tek cocuklu anayim benim kizim 5 yasinda oldu ;))) ikinciyi dusunmuyorum valla cesaretim yok :olamaz::olamaz:

Gelelim kiloya gecen sene 66lara düşmüştüm cook guzel olmustum ama simdi yine kilo aldim:kızgın::kızgın: diyet gruplarinda yaslanip gidecem.. suan 13. Takimda kizlarla diyetime devam ediyorum...
Sen kizini emzir buyut senide bekleriz canim.... ben diyet gruplarindan emekli olacam :KK70::KK70:

benimde kızım olacak iki isim istiyorum birizi zeynep kesin ama ikincide karar veremedik. Kainat zeynep diyırum eşim ben söyleyemem kainat diyor. 21. haftadayız. Mina duru sare sahra elvin bahar cansu nil bunlarda alternatifler karar vermek zor

Beren
Bilge
Doğa
aklima gelenler bunlar genelde hep aklimda olan 3 isim bu oluyor ;)

Back
X