- 28 Haziran 2015
- 78
- 23
- 88
- 33
- Konu Sahibi umutluyum-benn
Kizlar bir oğlum olacak allah nasip ederse isim bulamıyorum bu kadar zor olmamalıydi
tavsiyelerinz varmi??

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar bir oğlum olacak allah nasip ederse isim bulamıyorum bu kadar zor olmamalıyditavsiyelerinz varmi??
Eymen koyma da .
Çocukların yarısı eymen çünkü .
evet ya poyraz rüzgar vs. de çok baydıı artık
Ben engin ismini sevioyrum bir oğlum olursa koymak isterdim ama eşimin kuzeninin çocuğunun ismi .
Engin koyablrsinz . Oğlum olursa çağatayı da düşünmeye başladım çağatay çok hoş .
Allah sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin :)
Benim ömerim engin ve çağatay ...
Muhteşem yüzyıldamı yaşıyoruz diyeblrsin amaben bayezıt ile cihangir'i de çok beğeniyorum . ( gerçekten eşim kabul etse bayezıt koyardım . )
En son neye karar verdiğini de paylaş ama çok merak ederim sonra :) önerilerimi beğendiğinmi bir de?
Önerilerin çok güzel canim teşekkür ederim Ama bilmiyorum o kadar zorlanıyorum ki hiç bir ismi içime sindiremiyorum çok tuhaf rüyasına mi yatsam ki bazılarının rüyasına giriyorBen engin ismini sevioyrum bir oğlum olursa koymak isterdim ama eşimin kuzeninin çocuğunun ismi .
Engin koyablrsinz . Oğlum olursa çağatayı da düşünmeye başladım çağatay çok hoş .
Allah sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin :)
Benim ömerim engin ve çağatay ...
Muhteşem yüzyıldamı yaşıyoruz diyeblrsin amaben bayezıt ile cihangir'i de çok beğeniyorum . ( gerçekten eşim kabul etse bayezıt koyardım . )
En son neye karar verdiğini de paylaş ama çok merak ederim sonra :) önerilerimi beğendiğinmi bir de?
Önerilerin çok güzel canim teşekkür ederim Ama bilmiyorum o kadar zorlanıyorum ki hiç bir ismi içime sindiremiyorum çok tuhaf rüyasına mi yatsam ki bazılarının rüyasına giriyorbu arada bir işim bulunca mutlaka yazicam
![]()
Ben Idris Ali ismini cok seviyorum. Ama esim sevmiyor. Kismet olurda bir oglumuz olursa Hamza ismini koymak istiyoruz :)