Doğuma Hazırlık İsim bulduk sizce nasil acaba ???

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

peri_suu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2015
31
8
34
Merhaba sevgili hamsiler :)
Çok şükür bi isim bulduk ama hala mı acabadayım..
EMiR AYAZ ismine karar kıldık.
Ben hep tek isim yanlisiyken eşim iki isim DİE israrci oldu :)))
Emir benden
Ayaz ondan oldu :)
Ayaz ewet ama emir modasi mi geçti ki ??
Ayazin yanina başka ne olabilir?
Kuranda EMir ismi geçiyor o yüzden kesiminde içine sinmisti ama ben acabalardayim ??
Fikirlerinizi bekliyorummmm
Sevgilerrrr :KK66:

biz oğluma isim ararken her bulduğumuz isimde acaba olmuştuk.. en son ismini bulduğumuzda hah tamam dedik ve kesinlikle acaba kalmadı aklımızda.. sanırım siz de tam olarak içinize sindirememişsiniz ki bir görüş de burdan istiyorsunuz..
başka isimler de araştırabilirsiniz..
bence bizim iyi ya da kötü dememiz yanlış olur.. anlam olarak negatif isimler ama önemli olan sizi mutlu eden isimler olması..

Kulağa hoş gelen isimler fakat anlamları hoş değil ömür boyu o isimlerle çağrılacağı için isminin anlamları karakterine yansır size tavsiyem anlamları güzel başka isimler bulmanız

Ayaz ın anlamı sadece soğuk değil aydınlık anlamıda var hava ayazlandı derken ayaz alp guzel bence

4 yasinda oglum var adi emir cinar. Bende tek isim yanlisiyken iki isimdende vazgecemeyince emir cinar oldu. Cinar'i cinar agaci gibi guclu, dayanakli, uzun omurlu olsun diye istedim. Emir isminde ise cok yaniliyorsunuz. Emir buyruk demek evet ama ayni zamanda peygamber soyundan gelen demek ve bir sahabe ismidir. Ben oglumun ismini cok severek taktim ve cok severek sesleniyorum.hic emir veya sadece cinar diye seslenmedik ne ben ne babasi. Sizde eger iki isimlede seslenecekseniz iki isim takin. Iki isim takipta tek isimle seslenenleri anlamiyorum zaten.
Ins. Icinize sinen bir isim bulur takarsiniz bebeginize. Allah saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin.

tv dekıler gercekten ıyı becerıyor ailenın içine girmeyı...ayaz emir tunc berke miray vs vs.. canım ismler dururuken yusuf,ahmed ,ensar,muhammed.mehmet.yunus okadar guzel ısımler varken moda isimler koymak ..ilerde berkecan diye dedeler pelinsu dıye nineler olacak sözü ne kadarda doğru..

X