• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işim bulma?

Ajussi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2014
316
109
48
Hanımlar,

Bıraz önce bır konuya göz attım da konu sahıbının ısmı soy ısmı bulunmuş ,ip adresınden mı bulunmuş? Bu konuda herhangi biri güvenlik açığı mı var? Yoksa sıtenın seffaflık polıtıkası mı? Sosyal hesaplar kapatılmalı mı çözüm olması ıcın?Benım konularımda çevremde paylasmadıgım bısey yok ama bu durum ılerde paylaşma ihtimalımı engeller?kaldı kı bır cok özel şeylerini paylaşan üye de mevcut? Bu durum da ne yapabılırız acaba?

Son düzenleme:
hangi konu canım o? kknın kargo yolladığını söyleyen mi?

Yok canım bır üye konu açmış da herkes yazmıs - baktım fotolarına guzel kızmıs vs dıye,öbürü de demıs - ben de buldum ogrendım konu sahıbının adını vs...

Ip adresınden mı bulunuyor anlayamadım?

Tedırgın oldum acıkcası

İsmi zaten biliniyordu o üyenin kendisi söylüyordu, konusunda çok ayrıntı verdi farkında olmadan belki de, önce konusunda anlattığı kişiler sonra da kendisi bulundu sosyal medya üzerinden. Sitede bir güvenlik açığı yok. İçiniz rahat olsun.

Son düzenleme:
hangi konu merak ettim :44:

Kızlar konu çözüldü,sitenin dedektif kk kadınları bulmuş ipuçlarından,siteyle alakası yok

ben o konudan hıc bır sey anlamadım, bi hostes kız vardı sanırım aynı konumu, sonra nasıl kım oldugu ogrenıldı anlamadım :D gercı konu oyle uzundu ki okuyamadım , ondan mı anlamadım, ya da bulanlar part part takıp ettıklerı ıcın mıydı :9:

Ben de anlamamıştım ama sanırım instagramdan bulmuşlar ,bi ipucu bulunmuş,eşelenmiş

Anam korkulur valla kk kadınlarından:27:

eşek herif mevzusuu part 2 hanımlarr.. konu kapandı gerçi.. arkadaş ne amaçla yaptı bilinmez her detayı ortaya dökmüş bize de patır patır bulmak düştü :51: :27:

eşek herif mevzusuu part 2 hanımlarr.. konu kapandı gerçi.. arkadaş ne amaçla yaptı bilinmez her detayı ortaya dökmüş bize de patır patır bulmak düştü :51: :27:

işte nerden ne bulundu bunu merak ettım, ne yalan soyleyım tum ıslerımı halledeyım, açıp okuyacagım o kadar merak edıyorum yanı... aksam okuyamadım, en son ıslerım bıtsın acıp okurum dıye bıraktım:52::52:

işte nerden ne bulundu bunu merak ettım, ne yalan soyleyım tum ıslerımı halledeyım, açıp okuyacagım o kadar merak edıyorum yanı... aksam okuyamadım, en son ıslerım bıtsın acıp okurum dıye bıraktım:52::52:

taglardan önce hostes kız bulundu
simsons maskotuyle güller hediye etmiş detayından o fotograf bulundu paylaştıgı fotolar arasından
o fotonun begenilerinden bugra bulundu
bugranın fotosunun begenisinden de konu sahibi bulundu zaten adı belliydi konu sahibininde

:60: :60: :60:
hani marjinal bizdikkk :52: :52:

simsons maskotuyle güller hediye etmiş detayından o fotograf bulundu paylaştıgı fotolar arasından
bugranın fotosunun begenisinden de konu sahibi bulundu zaten adı belliydi konu sahibininde

Dur ben de bakayım o zaman

çooook fenasınızzzz:46::46::46::46::46::46::46::46:
yalnız koptum olaylara tam dedektıf ya bu kk kadınları:42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42:

sonra olay kötü yerlere gitti hostes kıza konunun linki atılmak istendi , buna karşı çıkanlar oldu topic ikiye bölündü falan fistan..

haber spikeri gibi oldum bende :60: :60:

Kızlar guzelmıs ya

Bu çocuk nasıl tavlamış kı bunları..hayret

sonra olay kötü yerlere gitti hostes kıza konunun linki atılmak istendi , buna karşı çıkanlar oldu topic ikiye bölündü falan fistan..

haber spikeri gibi oldum bende :60: :60:

Atan olmuştur mutlaka,bugun yarın o da konu açarsa şaşmam

Back
X