• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işim bulma?

işin tuhaf yanı kızlar 25-27 yaşlarında gibi duruyor çocuksa 20-22 :31:

Atan olmuştur mutlaka,bugun yarın o da konu açarsa şaşmam

açsa yeridir yanii hiç hoş değil bu yapılan kimse kimsenin fotoları ifşa edemez o konuyu kaç bin kişi görüntülemiş yarısı da ziyaretçi :19:

Link atalımcılardan biri de bendim ama atmadım :27: Konu sahibi Aysu'yu severek takip ederdim fakat son olaydan sonra hostes kız tarafına ani bir geçiş yaptım. Kız mağdur edildi. Ben de her zaman ezilenin yanında olduğumdan mağdure bacıdan yana oldum. O Buğra bebesi bu kızları nasıl oynatmış parmağında hayret ettim :27:

Link atalımcılardan biri de bendim ama atmadım :27: Konu sahibi Aysu'yu severek takip ederdim fakat son olaydan sonra hostes kız tarafına ani bir geçiş yaptım. Kız mağdur edildi. Ben de her zaman ezilenin yanında olduğumdan mağdure bacıdan yana oldum. O Buğra bebesi bu kızları nasıl oynatmış parmağında hayret ettim :27:

ınstagramdan msj falan atılıyomu hiç bilmiyorum kullanmıyorum ama olsaydı hesabım ben atardım :19:
fazlasıyla magdur oldu konu sahibi agzının payını almalı :20:

ınstagram kullanmıyorum:43::43::43::43::43::43::43:

yani göremiiciiim öylemiiii:41::41:

bende kullanmıyorum hiçte anlamam ama google amca sağolsuun :23:
konuda yazan tagı kopyala googleya zaten görürsün alt linklerden
sonrası çorap söküğü gibi gelir :60:

ınstagramdan msj falan atılıyomu hiç bilmiyorum kullanmıyorum ama olsaydı hesabım ben atardım :19:
fazlasıyla magdur oldu konu sahibi agzının payını almalı :20:

Nasıl mesaj atlıyor bilmiyorum bu saatten sonra da karışmak istemiyorum :31: Ama kıza çok üzüldüm adam sanmış bir şeyler paylaşmış doğru veya yanlış kimseyi ilgilendirmez o adam müsveddesi de ağzına sakız etmiş yaşananları :47:

Nasıl mesaj atlıyor bilmiyorum bu saatten sonra da karışmak istemiyorum :31: Ama kıza çok üzüldüm adam sanmış bir şeyler paylaşmış doğru veya yanlış kimseyi ilgilendirmez o adam müsveddesi de ağzına sakız etmiş yaşananları :47:

gerçekten çok yazık :19: belki de kız herşeyden bi haber o çocukla görüşmeye devam edicek. çocukta bi yandan konu sahibiyle görüşcek. konu sahibi de gidecek gay dediği adamla konuşcak falan filan cem yılmazın dediğine döner bu :60:

gerçekten çok yazık :19: belki de kız herşeyden bi haber o çocukla görüşmeye devam edicek. çocukta bi yandan konu sahibiyle görüşcek. konu sahibi de gidecek gay dediği adamla konuşcak falan filan cem yılmazın dediğine döner bu :60:

Biri de çıkıp demiyor ki aga bu nedir ? :60: :60: Neyse umarım hostesi tanıyan birisi konuyu görmemiştir :51:

Yok canım bır üye konu açmış da herkes yazmıs - baktım fotolarına guzel kızmıs vs dıye,öbürü de demıs - ben de buldum ogrendım konu sahıbının adını vs...

Ip adresınden mı bulunuyor anlayamadım?

Tedırgın oldum acıkcası

İsim falan bilmiyorum bildiğim kadarıyla ip adresinden semt falan çıkıyo

ayyy ben bulamadım yaa niyeyse gözlerim şaşı oldu :53: çatlıcam meraktan birisi bana özelden o linki atabilir mi kızları merak ettim :26::26::26:

Back
X