Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Atan olmuştur mutlaka,bugun yarın o da konu açarsa şaşmam
Link atalımcılardan biri de bendim ama atmadımKonu sahibi Aysu'yu severek takip ederdim fakat son olaydan sonra hostes kız tarafına ani bir geçiş yaptım. Kız mağdur edildi. Ben de her zaman ezilenin yanında olduğumdan mağdure bacıdan yana oldum. O Buğra bebesi bu kızları nasıl oynatmış parmağında hayret ettim
![]()
ınstagram kullanmıyorum
yani göremiiciiim öylemiiii![]()
Konuyu bi yerden sonra bırakmıştım. Ay çok merak ettim, çok fenasınız nasıl buldunuz yaa![]()
ınstagramdan msj falan atılıyomu hiç bilmiyorum kullanmıyorum ama olsaydı hesabım ben atardım
fazlasıyla magdur oldu konu sahibi agzının payını almalı![]()
Nasıl mesaj atlıyor bilmiyorum bu saatten sonra da karışmak istemiyorumAma kıza çok üzüldüm adam sanmış bir şeyler paylaşmış doğru veya yanlış kimseyi ilgilendirmez o adam müsveddesi de ağzına sakız etmiş yaşananları
![]()
gerçekten çok yazıkbelki de kız herşeyden bi haber o çocukla görüşmeye devam edicek. çocukta bi yandan konu sahibiyle görüşcek. konu sahibi de gidecek gay dediği adamla konuşcak falan filan cem yılmazın dediğine döner bu
![]()
Yok canım bır üye konu açmış da herkes yazmıs - baktım fotolarına guzel kızmıs vs dıye,öbürü de demıs - ben de buldum ogrendım konu sahıbının adını vs...
Ip adresınden mı bulunuyor anlayamadım?
Tedırgın oldum acıkcası
Biri de çıkıp demiyor ki aga bu nedir ?![]()
Neyse umarım hostesi tanıyan birisi konuyu görmemiştir
![]()
İsim falan bilmiyorum bildiğim kadarıyla ip adresinden semt falan çıkıyo
Biri de çıkıp demiyor ki aga bu nedir ?![]()
Neyse umarım hostesi tanıyan birisi konuyu görmemiştir
![]()