isim bulmadım ama komik :D

samantha

Nirvana
Pro Üye
3 Şubat 2009
10.219
18.107
823
45
İki eşcinsel erkek sevişmek üzere eve gideceklermiş. Taşıt olarak da metroyu kullanacaklar; fakat beklemişler beklemişler bir türlü gelmemiş tren. Sonra biri diğerine ya boşver ben dayanamayacağım burda yapıverelim demiş. Diğeri olur mu öyle şey demiş. Olur olur bal gibi olur bu millet öyle garip ki ben mesela şu sigara içilmez levhasının altına geçip sigara yaksam içsem kimse bir şey demez demiş. Diğeri iyi madem öyleyse git sigara iç bakalım bir şey demezlerse yaparız biz de demiş. Gitmiş içmiş sigarayı hakikaten de kimse bir şey dememiş. Bunun üzerine yapmışlar...
Ertesi hafta iki tane normal erkek piknik yapmak üzere bir yere gideceklermiş gene metroya girilmiş ve gene bunlar da beklemiş beklemiş tren bir türlü gelmek bilmemiş. Bunun üzerine biri ya ben dayanamayacağım çok acıktım burda yapıverelim mangalı demiş. Diğeri de olur mu öyle şey demiş. Olur olur bal gibi olur bu millet öyle garip ki ben mesela şu sigara içilmez levhasının altına geçip sigara içsem kimse bir şey demez demiş. Diğeri de "oğlummmmm olur muuuu geçen hafta adamın teki orda sigara içti onu oracıkta s..iverdiler!" :D:D demişşşş

Back
X