İsim çıkmazııı..:((((

Anne ismine bir derece saygı duyulur da eski sevgili ismiyse yıkılır ortalık

mrb arkadaşlar . tecrübeli özellikle çocuklu arkadaşlardan yorum bekliyorum.konu şu: 17 aylık evliyiz ve yaza doğru mayıs gibi bebek denemek istiyoruz.ancak isim konusunda bi derdimiz var.diyeceksiniz ortada bebek yok ne ismi!!haklısınız da ama şöyle eşimle konuşurken olsa ismi ne olur die eşim dedi ki kız olursa annemin ismini koyalım sende ikinci ismini koyarsın.memlekette annemin ismiyle ev de istediğin isimle seslenirsin dedi.taabi ben çok sinir oldum ne demek ya!!biraz atıştık.eltimin ilk çocuğu kız ve o vermemiş.eşim evin en küçüğü-bence biraz da bu yüzden yapıo- ve kesinlikle bu konuda taviz vermeyecekmiş.kouyu kapattık şimdi hiç konuşmuoruz ama benm içim içimi yiyor siz ce nasıl eşimin fikrini değiştirebilirim.kaynanamı sevmediğim değil ama eski bi isim.ben daha modern bi isim istiyorum.ayrıca kv min ismi eşimin 6 yıllık evlenme aşamasına gelip ayrıldığı kız arkadaşının ismi!!!!kesinlikle onu düşünerek verdiğini sanmıyorum zaten bu konuyu açmadım.offffff ben napıcam ya:KK43: nolur bana bi yol gösterin.şimdiden çok teşekkürler.kv min ismi hatice bu arada)
Önce cocuğu yapın isin kolay

mrb arkadaşlar . tecrübeli özellikle çocuklu arkadaşlardan yorum bekliyorum.konu şu: 17 aylık evliyiz ve yaza doğru mayıs gibi bebek denemek istiyoruz.ancak isim konusunda bi derdimiz var.diyeceksiniz ortada bebek yok ne ismi!!haklısınız da ama şöyle eşimle konuşurken olsa ismi ne olur die eşim dedi ki kız olursa annemin ismini koyalım sende ikinci ismini koyarsın.memlekette annemin ismiyle ev de istediğin isimle seslenirsin dedi.taabi ben çok sinir oldum ne demek ya!!biraz atıştık.eltimin ilk çocuğu kız ve o vermemiş.eşim evin en küçüğü-bence biraz da bu yüzden yapıo- ve kesinlikle bu konuda taviz vermeyecekmiş.kouyu kapattık şimdi hiç konuşmuoruz ama benm içim içimi yiyor siz ce nasıl eşimin fikrini değiştirebilirim.kaynanamı sevmediğim değil ama eski bi isim.ben daha modern bi isim istiyorum.ayrıca kv min ismi eşimin 6 yıllık evlenme aşamasına gelip ayrıldığı kız arkadaşının ismi!!!!kesinlikle onu düşünerek verdiğini sanmıyorum zaten bu konuyu açmadım.offffff ben napıcam ya:KK43: nolur bana bi yol gösterin.şimdiden çok teşekkürler.kv min ismi hatice bu arada)
Mesele ilk çocuk son çocuk olması değil.Mesele Hatice isminin güzel çirkin eski yeni olması değil.Mesele eşinin sana saygı duymaması.Mesele evliliğinizin ortak fikirler değil,birinin fikrini değiştirme üzerine kurulmuş olması.

Sen 9 ay karnında taşıyacaksın.Kendin bakacak kendin büyütecek,zor günlerini de en çok sen hissedeceksin.Eşin babası olabilir ama diretemez.Eşin babası olabilir ama sana istemediğin birşeyi yaptıramaz.Bebek yapmayı düşünmüyorum de bakalım ne olacak.

Hele ki 6 yıl çıktığı insanın adını koymak istemesi (sana göre ondan değil,ama herkesin aklına gelecektir bu ihtimal) seni düşüreceği durumun da farkında değil.

Herşeyi geçtim.Ortada çocuk yok.Olsa da kız m ı erkek mi belli değil.O gün hele bir gelsin.O zaman tekrar oturup sakin sakin konuşursunuz.Şimdiden kavgasını etmek manasız.Zaman şartlar düşünceler herşey değişir.

aman bende anlamam anamın adı olsun babamın adı olsun ne yani şartmı var sanki... Modern bir isim olsa belki bir nebze ama bu zorlama baskı nedir erkeklerde ki. Sizde erkek olursa babamın adını koyarız o zaman diyin :)

Şimdi öncelikle hatice gerçekten eski bir isim değil. Hatta dini olarak da çok güzel anlamli bir isim bence. Asla kabul edemez misiniz? Bence bir düşünün. Hatice berrin, hatice buket.. aklima ilk gelenler. Cok daha güzel kombinler olusturulabilir. Hem erkek olursa babanizin ismini koymak istersiniz belkide? Benim en büyük hayallerimden biri örneğin oğlum olursa mustafa koymak

İyi güzel de adamın eski sevgilisinin de adıymış neden kabul etsin ki.
Ben olsam ben de etmem, hiç hoş değil.

Ben de böyle bir başlık açacaktım ki konu var.
20 haftalık hamileyim oğlum olacak inşallah.
Eşim sen ne istersen ne seversen onu koyalım dedi Çağatay Aras Mehmethan bunlar arasında gidip geliyoduk ama Benim babam illa Alperen olacak yoksa bozuşuruz diyomuş anneme. Eşim bile böyle baskı yapmazken eşimin ailesi böyle baskı yapmazken babamın böyle yapması çok üzdü ne yapacağımı bilemez oldum resmen krize döndü.
Eşim o kadar iyi ki kötü olmayalım diyor..
Ben artık ismi geçtim babamın bu tutumu beni çok üzdü illa doğurup vericem ellerine alın sizin olsun istediğiniz ismi koyun deyip çekip gidesim var!
Sinirim çok bozuk.............

Hamileligin tum sıkıntısını ceken kadın, dogum yaparken acının en yogununu yasayan kadın, dogum sonrası ağrıları çeken kadın, hayatını özveriyle cocuguna adayan kadın.. Başkalarına ne oluyor ya hadi eşinizin de katkisi var diyelim ama o kadarcik katkı sadece onay mercii olabilir. Ben herkese restimi cektim eşime de danisma ve onaylama hakkını verdim sadece :süslü:

canim 6yillik sevgili olayina gir bu erkekler icin eski bir isim lafindan daha iyi bir bahane . kusura bakma unutmam felN de

Bence kafaya koyduysa koyar bastan söylemiş yine seninki benimki nisanliyken yağmur diyodu hamile kaldım cinsiyet belli olduktan sonra annesinin ismi olacağını soyledi ve gozumden akan yaslara engel olamadim benimde istediğim bi isim vardı ve ikinci isme yanasmadi bile yine seninki o anlyisi gösterebilmiş benim o şekilde bile gönlümü almadi kızım 2 yaşını bitirecek ve adini zor soyluyorum sayılıdır bu yaşına kadar soyledigimde oğlan olursa benim istedigim isim olacakmış ama allah izin verirde olursa insallah ağzımı bile açmam ama hakkımıda helal etmiyorum isim sahibine ve allah izin verirde kaynana olursam gelinim ne istiyosa o olacak isterse en kotu isim olsun ahdim var

Back
X