• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İsim değişikliği

Koy
Ay kendi adımı çok severim :)
Dur sana özelden yazayım belki sen de kendine düşünürsün.

:KK70: koy gitsin goha
Sende iki oğlan var di mi :KK70:
Asya yı eşim de istedi de ben çok ısınamadım o isme. Bi de 2 ayrı arkadaşım kızlarına koydu.
Koy İçinde kalmasın :)))

Merhaba hanımlar ,
Ben adımı değiştirmek istiyorum.ve sizden güzel bir kadın ismi tavsiye etmenizi rica ederim.Anlamı umut dolu olsun mutluluğu çağrıştırsın şansı ve bolluğu getirsin kısaca :)
Adımı sormayın burda yazamam :)
Anlamı kötü değil gerçek adımın ama kötü bir olay üzerine verildiği için hayatım boyunca hep etkilendim .
Şimdiden hepinize teşekkür ederim.
Sevgilerle.
Derin

Hımmm mantıklı aslında .ama ben Mihrimah diye düşündüm sizce nasıl olur hanımlar ?
Öncelikle değiştirirseniz şimdiden hayırlı olsun.

Mihrimah koymayın bence, çoğu insan mihriban diye hitap eder bence mihrimah ismine alışkın olmayınca

Eğer karar verirseniz mahkemede geçerli sebep soracaklar,sanırım 2 tanede şahit gerek.

İnşallah yeni adınız şans getirir. Eski isminizin hikayesini de merak etmedim degil^^
Benim isim önerilerim :
Ümit (birkaç kız arkadaşım var bu isimli ) ,
Güneş,
Hayat
Gül (hem gülmek anlamı da var, belki mutluluk getirir)
Gülperi
Işıl
Bahar
Yağmur
Ezgi
Umay (çocukları ve hayvanları korudugu inanılan bir Türk tanrısı. Bereketi bolluğu simgeler)
Ve pınar.
Ama ben kendi ismimi degistirsem Cihan koymak isterdim ^^
Önerilerin güzel canım teşekkür ederim. Özele mesaj atarsan yazarım :))

Öncelikle değiştirirseniz şimdiden hayırlı olsun.

Mihrimah koymayın bence, çoğu insan mihriban diye hitap eder bence mihrimah ismine alışkın olmayınca

Eğer karar verirseniz mahkemede geçerli sebep soracaklar,sanırım 2 tanede şahit gerek.
Anladım canım .
Şahit bulurum sorun değil o .annem babam yanlış koyduk hayatını mahfettik derse tamam dır :)))

Back
X